Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Dan Diaconescu multumeste romanilor.

Partidul Poporului - Dan Diaconescu multumeste romanilor care, in numar din ce in ce mai mare, se alatura luptei noastre pentru o Romanie moderna si prospera. Cele mai recente sondaje de opinie (chiar si cele comandate de adversarii nostri) confirma ascensiunea continua a PP-DD - considerat de catre categorii largi ale populatiei ca fiind singurul partid hotarat si capabil sa inlature de la Putere ciocoii care, dupa 1989, au distrus economia nationala, umilind si infometand mult prea rabdatorul Popor Roman.

             Alegerile locale, care vor avea loc doar peste cateva luni, vor confirma ca in randurile Partidului Poporului - Dan Diaconescu activeaza oameni puternici si valorosi, stalpi ai comunitatilor din care fac parte, care (in noua lor calitate - de primari, viceprimari, consilieri, presedinti sau vicepresedinti de Consilii Judetene etc.) vor schimba in bine soarta oraselor si comunelor Romaniei. PP-DD este pregatit de batalia electorala, pe care o va aborda cu o mentalitate de invingator, intrucat oamenii s-au saturat si de ciocoii din actuala guvernare (PDL-UNPR-UDMR), si de ciocoii din USL (PSD-PNL-PC), care ar dori sa revina la conducerea tarii pentru a acoperi faradelegile Regimului Basescu-Boc si a perpetua aceleasi politici falimentare.

 

BIROUL DE PRESA AL PARTIDULUI POPORULUI - DAN DIACONESCU

31 ianuarie 2012

0 comentarii2723 vizualizări01 februarie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0