Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Ultimele evenimente ne-au convins ca sperantele noastre sunt desarte.

Organizatia judeteana BN a PRM urmareste cu maxima atentie si preocupare activitatea de pe scena politica romaneasca, sperand sa apara mugurii unei evolutii spre mai bine in viata cetatenilor romani. Ultimele evenimente ne-au convins ca sperantele noastre sunt desarte. Daca plecarea d-lui Boc din fruntea guvernului, impreuna cu o parte din guvernul sau,ar trebui sa ne bucure, constatam ca, de fapt, ar trebui sa fim suparati pentru bataia de joc la care suntem supusi, cu atata nerusinare, de catre Basescu si ciracii lui cu care a ocupat Romania.

            Oamenii lui Basescu cu partidul lor cu tot, impreuna cu slugile lor profitoare pe spatele tarii,continua sa se agate de putere cu toate ca nimeni nu-i mai vrea. Sa vezi si sa nu crezi cat tupeu au cei ce se vor conducatorii Romaniei. Daca oamenii partidelor vesnic aflate la putere (UDMR, Minoritati, UNPR) si-au pastrat functiile guvernamentale, PDL a scos la inaintare servitorii de prin cabinetele "batranilor" din partid, persoane care au o singura calitate : sunt neica-n drum, dar slujesc bine stapanii. Cu astia vrea PDL-ul sa salveze tara?

            Oare de ce aceasta dorinta arzatoare de a mentine puterea : n-au terminat "reforma" statului prin furt ? n-au luat toate masurile pentru furtul viitoarelor alegeri ? n-au vandut tot strainilor? , au inceput sa se teama de popor si si-au tras premier din serviciile secrete , chiar eventual, agent strain? Credem ca toate intrebarile au raspunsul - DA. Suntem convinsi ca tavalugul schimbarii a pornit, si poporul roman nu-l va opri pana nu va avea un presedinte,un parlament si un guvern cu adevarat al sau .

            Sustinem aceasta dorinta a cetatenilor si suntem alaturi de ei. Incalcarea democratiei, umilirea cetatenilor, abuzul autoritatilor trebuie sa inceteze .Schimbarea puterii actuale este o conditie esentiala pentru salvarea natiunii romane si a statului roman .

 

1 comentariu2702 vizualizări09 februarie 2012
rss 2.0
rss 2.0