Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Veveritele din parcul municipal... martore la process??

Se zvoneste prin targ cum ca un cetatean din cei 83.000 pe care ii are municipiul pregateste un proces impotriva hotararii Consiliului Local si a Primariei Bistrita privind planul de defrisare (modernizare) a parcului. Se zice ca nu personal ar face-o ci pe o fundatie umanitara. Pana aici toate bune, si personal ii admir curajul, civismul si ii doresc mult succes. Se mai aude ca ar fi cautati, in afara de poze, si martori oculari, printre care ecologistii si copiii care au sosit cu afise la prefectura si care se zice ca ar fi fost manipulati pe facebook.

            Eu propun, ca sa nu mai lasam loc de interpretari gresite, ca martorii cei mai curati si nevinovati ar fi tocmai cele aproximativ 10-12 veverite identificate prin parc si executate silit de drujbe in mijlocul iernii, evacuate din scorburile lor caldute si pline de alimente adunate cu truda.

            Ele au fost mutate in casute modulare cu nuci si alune aduse de prin pietele agro-alimentare si care nu au fost licitate si aprobate in sedinta de Consiliu Local asa cum spune legea… ea fiind ocolita.

            Pana la primul termen fixat de instanta ar fi bine ca cineva sa se mai intereseze de soarta veveritelor, nu de alta, dar nemaiavand unde sa stea se poate intampla sa fie puse pe fuga de cainii comunitari si martorii cheie sa dispara.

 

Cu stima pentru cititori

Presedinte PER Mun. Bistrita

Marius BALAN

0 comentarii2737 vizualizări09 februarie 2012




rss 2.0
rss 2.0