Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
In atentia domnului Prim-ministru Emil Boc

Domnule Prim-ministru,  Romania traverseaza unul dintre cele mai grele momente de dupa ‘89. Protestele incepute miercuri la Ministerul Finantelor Publice si ieri la Ministerul Educatiei, reprezinta punctul culminant al unei situatii scapate cu totul de sub control de catre Guvernul actual. Atmosfera sociala din Romania a depasit demult granita de maxima tensiune si risca acum sa degenereze, pe fondul disperarii, in revolte sociale.

Contextul actual este generat de un nivel de trai situat sub limita existentei, imposibil de acceptat in Romania de azi. 

Reactia oamenilor este una normala si nu putem decat sa ne declaram solidaritatea fata de acestia. Este de neconceput sa supravietuiesti cu un salariu de sub 600 lei pe luna, cum este cazul unora dintre angajati. In contextul in care, pe agenda publica, se regasesc subiecte precum cresterea preturilor la gaze, gigacalorie sau alimente, odata cu iminenta venire a iernii, protestul salariatilor de la Finante si al celorlalti protestatari este complet justificat.

Facem pe acesta cale un apel la ratiunea si luciditatea dumneavoastra in vederea solutionarii revendicarilor protestatarilor si va cerem instaurarea urgenta a unui climat economic si social stabil. 

Asa zisele masuri ale Guvernului Boc nu numai ca nu au reformat Romania ci au generat un haos social.

Pacaleala la care ati suspus o tara intreaga, vis-a-vis de acordarea stimulentelor, va decredibilizeaza total, daca mai era cazul, demisia fiind singura solutie care ar putea restabili normalitatea in Romania.

 

 

 

        Victor PONTA

Crin ANTONESCU

Daniel CONSTANTIN

 

 

 

 

Presedintele Partidului Social Democrat

 

Presedintele Partidului National Liberal

 

Presedintele Partidului Conservator

0 comentarii0 vizualizări15 octombrie 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Comments and Guestbook Message
Bistrita News
Comments and Guestbook Message

There has been an error from which the program cannot recover. A message has been sent to the site administrator who will look into the problem. You can try to perform the operation again. It might have been a temporary problem and may work the second time. Or you may continue browsing other pages.