Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Premii acordate in cadrul Galei TNL .
Tineretul National Liberal a desfasurat cel mai important eveniment anual,  Gala Premiilor TNL editia a VII-a, care a avut loc la Bucuresti, sambata 10 martie 2012, in sala "Al. I. Cuza" din cadrul Palatului Parlamentului. "Libertatea’’ a fost tema in jurul careia s-a derulat intregul eveniment.
Categoriile premiate au fost gandite in asa fel incat sa starneasca o competitie constructiva intre filialele TNL. Dintre acestea, amintim: "Cel mai important eveniment national",  "Cea mai activa organizatie locala", "Cel mai important eveniment local", "Cel mai activ tanar liberal", "Cea mai mediatizata filiala", "Cel mai important sustinator al TNL", , "Cel mai bun site liberal", "Cel mai activ tanar in administratia locala", "Cel mai tanar senior", "Cel mai activ tanar liberal in administratia locala", "Cel mai important eveniment international", "Cel mai activ tanar om de afaceri liberal", "Rezistenta prin cultura", "Cel mai bun blog liberal".

Un premiu special a fost acordat Majestatii Sale Regelui Mihai, pentru "Cea mai lunga cariera in slujba libertatii". Nu a fost prezent, dar chiar si in lipsa acestuia, tinerii  s-au ridicat in picioare in semn de respect si au aplaudat minute intregi, aclamandu-i numele.

 Un alt premiu special a primit echipa TNL T Comunica, echipa din care face parte si Alexandra Tatar, membra a filialei TNL Bistrita-Nasaud. Departamentul TNL T Comunica a fost infiintat in vara anului 2011, sub coordonarea Violetei Vijulie, din dorinta de a se eficientiza comunicarea la nivelul organizatiilor de tineret. Alexandra Tatar, face parte din aceasta echipa inca de la infiintare ei si are grija sa duca la indeplinire toate responsabilitatile care ii revin. Alexandra este studenta in anul II la Facultatea de Studii Europene, specializarea Management din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Extensia Bistrita si de asemenea este membra a Clubului Studentilor Liberali Bistrita-Nasaud.

Biroul de presa al TNL BN

0 comentarii2611 vizualizări14 martie 2012




rss 2.0
rss 2.0