Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Femeile liberale din Transilvania, Maramures si Banat vor invata sa fie eficiente in administratia publica locala.

La Sighetul Marmatiei, in perioada 31 martie -1 aprilie 2012, va avea loc seminarul de instruire politica "Scoala de pregatire a femeilor liberale din administratia publica locala", ultima etapa din programul mai amplu de pregatire politica initiat de Organizatia Femeilor Liberale, intitulat "Femeile liberale pot ajuta Romania".  

 "Femeile liberale au drept prioritate rezolvarea problemelor familiilor din Romania, in special  cele care tin de sanatate, educatie si protectie sociala. Este nevoie sa aratam electoratului un alt mod de a face politica, sa aratam ca politicul poate fi cu adevarat in slujba cetateanului" a declarat Lucia Varga, presedinte OFL.

Din judetul Bistrita-Nasaud vor participa: Otilia Rapan ( presedinte OJFL BN ), Mirela Circu ( presedinte OFL Singeorz-Bai ), Rus Livia ( consilier local Petru-Rares ), Loredana Zbanca ( membru OFL Singeorz-Bai ) si Calo Viorica ( actual consilier local ).

Pe parcursul celor doua zile, doamnele vor avea sesiuni despre urmatoarele subiecte: promovarea valorilor liberale in randul  electoratului, programe de guvernare locala  in sprijinul familiilor din Romania in viziunea liberala, rezolvarea  problemelor prioritare ale cetatenilor in consiliile judetene si in consiliile locale, comunicarea eficienta a mesajelor liberale catre cetateni, mobilizarea electoratului liberal pentru participarea la vot.

Seminarul are loc cu sprijinul Friedrich Naumann Foundation for Freedom.  

 Este a treia etapa dintr-o serie de trei seminarii, pentru toate judetele tarii. Prima etapa a avut loc intre 17-18 martie la  Calarasi, iar a doua, la Galati, in perioada 24-25 martie.

 

Biroul de presa al OFL

0 comentarii2751 vizualizări29 martie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0