Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Casa Maghiara din Bistrita. Tabara de munca si educatie. Programul de campanie al USL B-N.Indragostiti de viata prin arta mainilor. Ungurenii isi inghit broastele.

Casa Maghiara din Bistrita Eveniment jubiliar, 10 ani de exsistenta.Program:10:00 - 11:00 jocuri populare pentru cei mici in curte.11:00 - 13:00 ateliere de creatie (confectionare din pasla, cioplirea lemnului, impletirea papurei, motive pe sticla, origami, insiruirea margelelor, desen urias)

13:00 - 14:00 povesti populare pentru copii

12:00 - 13:00 Viata in diaspora - discutii la masa rotunda

16:00- deschiderea oficiala

16:40- inaugurare tabla comemorativa Köpeczy Sebestyén József

17:00- deschidere expozitie de arta fotografica - Iochom Zsolt

17:30- Ansamblul Vadrózsa din Bistrita

18:00- Ansamblul folcloric Zugtánc din Miercurea Ciuc

18:30- Formatia "Tarisznyás"

21:00- Casa de dans cu formatia "Tarisznyás"

La intrare : targ de artizanat, obiecte traditionale, carte etc.

Va asteptam cu drag in data de 12 mai, sambata, sa sarbatorim impreuna!

 

 

 

 

  In perioada 10-13 mai 2012, Organizatia Noua Dreapta Bistrita Nsaud va participa la cea de-a doua editie a taberei de munca si educatie crestina la Manastirea Petru Voda,organizata de Noua Dreapta Neamt,la care vor participa  membri de la mai multe filiale din tara.
    Tabara se va sfarsi duminica, dupa care ne vom deplasa cu totii in orasul Piatra Neamt, la statuia lui Stefan cel Mare si Sfant, unde vom comemora cei 200 de ani de la rapirea Basarabiei de catre Rusia tarista (16 mai 1812 - 16 mai 2012).

    Evenimentul de la Piatra Neamt se va desfasura intre orele 16.00 -19.00 si va consta in afisarea unui banner lung de 15 metri ce va cuprinde urmatorul text:  "200 ani de la rapirea Basarabiei de catre Rusia tarista. Cerem UNIREA Basarabiei cu ROMANIA!".

Biroul de presa al Noii Drepte Bistrita Nasaud.


 

 

 Programul de campanie al USL Bistrita-Nasaud pentru vineri, 11 mai 2012. USL Bistrita-Nasad incepe campania electorala printr-o prima deplasare in zona de campie a judetului.Va trasmitem in ceea ce urmeaza comunele in care reprezentantii USL vor fi prezenti: • 10:30 - Sanmihaiu de Campie;

• 10:45 - Micestii de Campie:

• 14:30 - Silivasu de Campie;

• 14:45 - Urmenis;

 Biroul de presa al USL BN

 

 

 

 

 

 

 

In 11 mai, de la orele 18:00 la HOTEL METROPOLIS din BISTRITA va avea loc un eveniment special cu mai multe tamatici, printre care si o PREZENTARE DE MODA, la care vor fi prezentate si "ACCESORII SI BIJUTERII HANDMADE". Va astept pe toti iubitorii de arta, sa achizitionati produsele !!!!!

PD-L BN.

 

 

 

 

 

 

         Am  spus-o pe 4 aprilie ca Sandramauoa portocalie se va prabusi, datorita faptului ca era o constructie rudimentara, primitiva, gata sa se darame peste vitele adapostite, asa cum de fapt precizeaza si la Dex. Singura solutie pentru aceasta constructie politica este disolutia. Cine nu intelege, din interiorul acestui partid, ca este imperios necesar o alta constructie, va ramane sub acele daramaturi si va putrezii. Exemple asemanatoare gasim multe la taranisti.

           Ce am vazut duminica la Polivalenta imi da senzatia ca portocaliii fac eforturi disperate, asemanatoare cu a vietuitoarelor care incearca sa iasa de sub daramaturile Sandramalei care intre timp s-a prabusit. Multi dintre acestia nici nu realizeaza ce li s-au intamplat, li se pare ca nu-i adevarat. Nu mai stiu pe unde trebuie s-o ia. Discursurile lor sunt aceleasi cu deosebirea ca broastele nu le mai stau in gat, le-au inghitit. Panica este extrem de mare. L-am vazut pe Buldog urland cum n-a facut-o niciodata. Nu l-am recunoscut. Sa nu-i fi dat baietii de la Senat mancare? Sa-l fi hranit cu ceva iarba. Oricum ceva s-a intamplat pentru ca personajul urla groaznic. Ala nu a fost discurs al unui Presedinte de Senat. Dealtfel cam toti cand simt ca sunt in direct urla, miauna, sau inghit broaste.

            Masinaria care fabrica  biografii pentru unele personaje ce sunt pregatite  cu scopul de a face jocuri politice, l-a scos pe Mihaita la inaintare. Nu va vine sa credeti dar aceasta masinarie exista si functioneaza destul de bine. Pai iata cum functioneaza:

             In perioada 2003-2005 Mihaita a activat simultan ca membru al unor asociatii, consilii, colegii, centre stiintifice, Director, Senior Reader, profesor asociat, lector la doua universitati, coordonator al unei edituri. Era peste tot in acelas timp. Ne punem intrebarea, e posibil? In numai zece ani a primit 5 ordine de cavaler, mare ofiter al unor ordine si comandor al ordinului Regal. Si iar punem intrebarea, e posibil? Urmariti  CV-ul postat pe site-ul Guvernului si va minunati.  Interesant va fi cate ordine si titluri va mai primi Mihaita dupa ce a varsat olita, in urmatorii 20 de ani pentru ca este inca tanar. Aceasta masinarie de fabricat biografii l-a scos in fata dar se pare ca Mihaita a fost prea grabit si a facut un pas gresit tocmai pentru ca n-a fost pregatit. Apropo! de unde stie el putina ungureasca? cumva de la fundatia care l-a sponsorizat! ori direct de la  Soros. De ce doreste el sa le schimbe denumirea portocaliilor, in ungureni. Ori fi astia hoti, dar ungureni nu cred ca vor dori sa devina. Asa ca ai ales gresit sponsorizatu-le!

          Discursul de la Polivalenta a lui Mihaita s-a dorit a fi mobilizator in ideea formarii unui pol de rezistenta politica la guvernarea lui Victoras. N-a prins si nu va prinde nici la portocalii, nici la opristii lui Izmana nici la uniunea democratica culturala ramasa fara mama si fara tata. Astia il mai pot reevalua pe Pastor, dar asta nu poarta sutien ci suspensor.

           Aparitia lui Mihaita la lansarea candidatilor portocalii s-a dorit a fi una spectaculoasa iar discursul spumos. N-a prins si n-a inpresionat pe nimeni fiindca vorbele veneau de la un invins si nu de la un invingator. Si mai e ceva Mihaita. Ridicarea brusca a mainii drepte in stilul fascist( gest patentat de Hitler si Musolini), pentru a chema cadavrele portocalii sa intre in oastea ta de ungureni,  nu mai prinde astazi la mase cum a prins acum 75 de ani. S-a demodat. Incearca cu piciorul si daca poti sa-l ridici pana unde ridici mana s-ar putea sa ai succes. Insa nu uita un lucru, ca lumea acceseaza materialele pe computer astazi. Ei stiu ca nu esti sincer, stiu ca esti papusa, stiu ca nu esti real, ca esti rezultatul unei masinarii. Pe ei nu-i poti pacali. Si pentru a nu fi de acord cu mine, candideaza la alegeri acum sau peste sase luni. Demonstreaza ca nu esti omul lui Lute, asa cum a avut curajul s-o spuna Victoras si inainte si dupa investirea ca Prim Ministru. Pana si Lute a fost nevoit sa-l respecte, pentru ca s-a dovedit a nu fi o papuse sau maimutica, pentru ca a avut coloana, ceea ce tie si piticului v-a lipsit.

             Am avut fericirea si ca mine multi altii sa-i vedem chipul si zambetul lui Lute la investirea Guvernului, zambet care nu era a lui, fiindca nu a venit niciodata cu el pana acum. L-a cuprins disperarea pentru ca i se apropie funia. Zambetul acela cu care a venit in sala ceremoniilor de investire, era un zambet care trada umiditatea lenjeriei intime. De aceea Lute s-a si recunoscut in opozitie ca dealtfel dupa Constitutia acestui stat pozitia lui este echidistanta, adica cu lenjeria intima uscata.

    " Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau". A spus-o Dalai Lama.  A putut Lute sa faca lucrul acesta si nu l-a facut?

      Timpul lui e masurat in zi

      Caci va pleca si el curand

      Unde s-a dus si Sarkozy.

             Col.(r) Nour Constantin

 Biroul de presa PRM BN.

0 comentarii2821 vizualizări11 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0