Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
Vasile Bors: Bistrita-Nasaud, familia mea! Inceput de campanie pentru PNL. Camaras Tiberius Vasile-candidat independent.

Candidatul PDL B-N la functia de presedinte al Consiliului Judetean, Vasile Bors, s-a intalnit duminica cu locuitorii localitatilor Salva, Chiuza, Mititei, Sieu Ordohei. Periplul electoral a inceput inca de dimineata, Vasile Bors tinand sa participe la slujba religioasa oficiata la Telcisor. Sondajul facut in comuna Maieru arata ca 94% dintre locuitorii comunei l-ar vota pe Vasile Bors din nou primar. Era de asteptat , tinandu-se cont de faptul ca, Vasile Bors a rulat proiecte de 1 000 de miliarde lei vechi, transformand comuna pe care a condus-o opt ani intr-o localitate europeana. Acelasi lucru isi doreste pentru Salva si Ioan Angelini, actualul viceprimar si candidatul pentru functia de primar al localitatii: "In bugetul primariei au intrat sapte miliarde de lei numai din paduri, unde sunt acesti bani? Am facut cateva proiecte foarte bune, care aduceau investitori si, ca urmare, ar fi creat locuri de munca, dar secretarul primariei nu a vrut sa semneze actele si astfel investitorii s-au retras. Primarul spune ca a bagat gaz in comuna, unde este? Are cineva gaz? Ce minciuna sfruntata! "

 

La Chiuza se darama caminul cultural

De la Salva, caravana s-a deplasat la Chiuza. Aici a fost intampinata de actualul viceprimar si candidat pentru primar, Teodor Simboan. Zambetul sau era, insa, unul amar si usor jenat pentru ca a trebuit sa-si primeasca oaspetii, printre care se numara si vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ioan Oltean, intr-un camin cultural dezolant. Din tavan au inceput sa cada bucati mari, mucegaiul si-a gasit locul propice pe peretii caminului iar oamenii
s-au inghesuit si ei cum au putut pe banci pe care au stat probabil, acum peste 50 de ani cei care au inaugurat caminul cultural.

 

Mititei, satul uitat de propriul primar

In satul Mititei, ce apartine de comuna Nimigea, este mirific. Dealuri dulci, ‘’imbracate’’ tot in verde, ulite serpuind pana in varful dealului si oameni frumosi si senini. La caminul cultural s-a adunat toata localitatea, de la cel mai mic pana la inteleptul satului. Parca nicaieri in tara asta nu ne-au impresionat copiii mai mult ca la Mititei. Asezati pe prima banca in fata scenei, mititeii din Mititei au stat nemiscati tot spectacolul, nu au vorbit si au aplaudat de fiecare data. Nici macar discursurile electorale nu i-au determinat sa se foiasca, asa cum ar face orice copil de varsta lor. Bunul simt al acestor copii care priveau cu ochii larg deschisi la tot ce se petrecea pe scena ar trebui rasplatit, domnule actual primar! Poate daca ati cobori din jiltul dumneavoastra ati vedea ca acesti copii se zbat sa ajunga la gradinita si scoala pe un drum pe care dumneavoastra nu v-ati baga masina nici in ruptul capului. Dar este prea tarziu pentru dumneavoastra! Nu este insa prea tarziu pentru ei, asa ca, Grigore Ioan Turcu, va face ce dumneavoastra nu ati reusit. Daca va amintiti, tot el a facut si modernul camin cultural, pe care dumneavoastra l-ati lasat cotropit de paianjeni. Grigore Ioan Turcu a mai fost primar in mandatul 2004-2008 si acum candideaza din nou pe listele Partidului Democrat Liberal.

 

Un raspod in administratie

La Sieu Odorhei, lumea a ocupat pana la refuz caminul cultural. Viorel Farcas, fost militar de cariera a venit sa se intalneasca cu cetatenii, carora vrea sa le ceara increderea pe 10 iunie. Cum fiecare oprire la caminele culturale din judet este insotita si de un spectacol folcloric nici la Sieu Odorhei nu s-a facut exceptie. Numai ca, aici, vedeta spectacolului a fost insusi candidatul la Consiliul Judetean, Vasile Bors, care a uimit pe toata lumea cu doua melodii foarte greu de interpretat, apartinand marelui artist Grigore Lese. Vocea sa puternica a cutremurat auditoriul, ridicand sala in picioare. Nu-i mai putin adevarat ca atat Vasile Bors, cat si Ioan Oltean au transmis oamenilor mesaje de interes cetatenesc, unde proiectele europene, printre care cele referitoare la apa si canalizare sunt prioritare pentru judetul nostru.

 

Caseta Vasile Bors

"Eu nu va promit marea cu sarea pentru ca am bun simt, insa ceea ce am realizat la Maieru, pot realiza in tot judetul. Consiliul Judetean este doar o primarie mai mare. Iar locuitorii din Bistrita-Nasaud sunt familia mea. Dumnezeu va fi alaturi de mine, asa cum a fost toata viata mea, si ma va ajuta sa fac numai bine oamenilor."

Departamentul de imagine si comunicare
PDL Bistrita-Nasaud.

 

 

 

 

 

 

 

Startul campaniei electorale a Partidului National Liberal in judet a fost dat de deputatul Ioan Tintean, acesta fiind prezent  in teritoriu pentru a prezenta si sustine  candidatii la alegerile locale din 10 iunie.

                         In cinci dintre comunele judetului - Cosbuc, Cetate, Feldru, Ilva-Mica, Bistrita-Bargaului, PNL, cu sustinerea unor reprezentanti de marca ai conducerii judetene, si-a lansat candidatii pentru functiile de primar, respectiv consilieri locali, increzatori ca vor reusi prin proiectele propuse sa realizeze dezideratele mai vechi sau mai noi, ale cetatenilor din comunitatile in care acestia traiesc si muncesc.

                         In comuna Bistrita-Bargaului, liberalii au participat sambata, 12.05.2012, la evenimentul de lansare al candidatului ACD Ioan Sitar, pentru functia de primar. Acesta provine din randurile Partidului Conservator, ideile si planurile sale in ceea ce priveste dezvoltarea locala fiind prezentate numerosului auditoriu aflat in sala Caminului Cultural la lansare.

                         Duminica, 13.05.2012, a reprezentat cea mai rodnica zi de campanie de pana acum, avand loc patru lansari, la care presedintele filialei PNL BN, deputatul Ioan Tintean a tinut sa fie prezent.

             Ioan Blidar, propunerea PNL pentru comuna Cosbuc a convins prin firea sa echilibrata, dar si prin experienta dobandita datorita profesiei sale, de a face mereu fata, cu succes, la provocari din  cele mai diverse.

                         In comuna Ilva-Mica, Valentin Cioncan este un candidat care s-a remarcat pana acum in cadrul activitatilor interne, printr-o gandire strategica si prin formarea in jurul sau a unui nucleu de oameni seriosi si harnici, care au dovedit ca sunt dispusi sa se dedice intru totul nevoilor comunitatii.

                         Emil Ilies, candidatul PNL al comunei Cetate, reprezinta profilul omului intreprinzator, care cauta permanent solutii pentru mai bine si nu se complace in rutina, fapt care il plaseaza in postura de adversar puternic pentru ceilalti doritori ai fotoliului de primar.

                         Comuna Feldru are la aceste alegeri locale un candidat al PNL care se distinge prin darzenia cuvintelor, dar si a faptelor. Galbin Zamfir isi doreste sa impuna in satul sau natal o ordine in administratia locala prin intermediul careia sa se apropie cat mai mult de ruralul european.

             Toti cei cinci candidati care vizeaza functia de primar, sunt la primul mandat. Cu dorinta de a continua ce nu au finalizat predecesorii si de a pune in aplicare propriile idei, s-au declarat optimisti in legatura cu sansele reusitei in demersul lor, fiind convinsi ca vor avea un sprijin important din partea actualei guvernari.

  Biroul de presa al PNL BN

 

 

 

 

 

 

 

 

BISTRITA  PE   PRIMUL  LOC!   NOI  SAU  EI.  CAMARAS  TIBERIUS  VASILE CANDIDAT  INDEPENDENT  LA  CONSILIUL  LOCAL AL MUNICIPIULUI  BISTRITA.   SUSTINUT   DE    NOUA  DREAPTA

E-mail:camarastiberius@yahoo.com : Tel 0766305909 : FaceBook NouaDreapta Bistrita

 Noua Dreapta este o miscare, nu un partid. Inca de la intemeiere, din anul 2000, ducem o lupta permanenta de trezire a constiintelor si de avertizare asupra pericolelor care ameninta neamul romanesc. Prin tot ceea ce intreprindem dorim sa contribuim la resurectia identitara si spirituala a romanilor de pretutindeni.

Pentru a salva Statul si Neamul Romanesc de la disparitia ordonata de artizanii globalizarii, Noua Dreapta militeaza pentru:


1. Apararea caracterului national, suveran, independent, unitar si indivizibil al Statului Roman. Eradicarea oricaror forme de separatism etnic sau teritorial.

2. Reintregirea Patriei prin unificarea celor doua state romanesti, Romania si Republica Moldova. Denuntarea Tratatului cu Ucraina si readucerea, pe cale pasnica, in granitele Statului Roman a nordului Bucovinei si sudului Basarabiei, a tinuturilor Herta, Hotin si a Insulei Serpilor.

3. Stoparea declinului demografic care ameninta viitorul Natiunii Romane si promovarea unei politici de crestere a natalitatii.

4. Repatrierea tuturor romanilor care si-au parasit tara si familiile din cauza saraciei, prin facilitati la recalificare, angajare si scutirea de taxe si impozite la deschiderea unei afaceri in Tara.

5. Alocarea unor procente mai mari din Produsul Intern Brut (PIB) pentru domeniile vitale pentru prezentul si viitorul Neamului Romanesc: Sanatate, Educatie, Cercetare, Aparare.

6. Favorizarea legislativa a investitorilor autohtoni si a capitalului romanesc si limitarea monopolului exercitat de companiile multinationale.

7. Eliminarea monopolului bancilor straine in sectorul bancar romanesc.

8. Interdictia companiilor si cetatenilor straini de a cumpara terenuri agricole. Evitarea riscului ca acestia sa devina in scurt timp proprietari majoritari in propria noastra tara.

9. Lichidarea datoriei externe si inlaturarea dictaturii Fondului Monetar International si a Bancii Mondiale.

10. Pastrarea monedei nationale si abandonarea trecerii la EURO, o moneda fara popor si fara viitor.

11. Abandonarea procesului de aderare a Romaniei la spatiul Schengen intrucat eliminarea controalelor la frontiera dintre Romania si Ungaria si securizarea frontierei de pe Prut contravine intereselor Natiunii Romane si serveste doar intereselor strategice ale Ungariei.

12. Renegocierea Tratatului de Aderare a Romaniei la UE si promovarea unei politici externe bazata pe demnitate si primatul INTERESULUI NATIONAL. Crearea unui minister pentru romanii din afara granitelor si determinarea tarilor vecine sa asigure, pe cale de reciprocitate, conservarea si afirmarea identitatii etnice, lingvistice, culturale si religioase a comunitatilor autohtone romanesti din jurul granitelor (Serbia, Ucraina, Bulgaria, Ungaria) si Balcani (Croatia, Albania, Grecia, Macedonia).

13. Eradicarea politicianismului si a coruptiei si instaurarea unui climat de moralitate in viata publica romaneasca.

14. Stoparea ofensivei sectelor.

15. Reincriminarea manifestarilor publice ale homosexualilor.

16. Reincriminarea defaimarii Tarii si a Natiunii.

17. Confiscarea averilor ilicite.

18. Anularea privatizarilor frauduloase si tragerea la raspundere a celor vinovati de saracirea Romaniei si a romanilor.

19. Garantarea sigurantei cetatenilor prin eradicarea clanurilor interlope care au pus stapanire pe Romania.

Daca te-ai saturat de partidele anti-nationale si anti-crestine care au batjocorit Romania vreme de 20 de ani, nu te multumi doar sa ne dai dreptate! Renunta la rolul de spectator si alatura-te Noii Drepte acum, cat inca mai avem pentru ce lupta!

 Ca nationalisti de dreapta ne definim prin credinta in Dumnezeu, iubirea de Neam, devotiunea pentru Patrie si respectul fata de Traditie, Noua Dreapta intruchipand o dreapta nationala, sociala si crestina, situata pe o filiatie neintrerupta care incepe cu Mihai Eminescu si continua cu Nicolae Paulescu, Nae Ionescu, Nichifor Crainic, Corneliu Codreanu, Ion Mota, Vasile Marin, Alexandru Cantacuzino, Mircea Eliade, Constantin Noica, Dumitru Staniloae.

Mandra de trecut dar cu privirile indreptate spre viitor, Noua Dreapta este singura miscare de revigorare nationala si crestina, de la acest inceput de mileniu, din Romania.

 Stabilind un contact direct si sincer cu oamenii, tematizand problemele arzatoare ale prezentului si alegand calea dreapta, calea actului creator si nu a discutiilor sterile, Noua Dreapta s-a constituit, din primul moment, atat ca un front de lupta cat si ca un mediu formativ, ajungand, prin tineretea, entuziasmul si energia militantilor sai sa reprezinte o organizatie eficienta pusa in slujba cauzei romanesti.

In cei 11 ani de existenta ai Noii Drepte au aderat peste 6.000 de tineri si s-au constituit filiale in peste jumatate din judetele tarii, exemplul militant al Bucurestiului fiind astfel urmat de multi nationalisti care de multa vreme asteptau "altceva". Luna de luna se nasc noi filiale, miscarea cunoaste o rapida dezvoltare si putem spune ca de la intemeiere si pana in prezent Noua Dreapta a demonstrat ca este singura organizatie nationalista functionala si credibila.

Noua Dreapta a dezvoltat stranse relatii de colaborare cu numeroase organizatii nationaliste din Europa si din intreaga lume iar in 2003 a participat la constituirea Frontului National European alaturi de alte miscari similare din Spania, Germania, Italia si Grecia. Aparitia acestei structuri pan-europene a fost impusa de criza pe care o traverseaza Europa, de presiunile crescande la care sunt supuse natiunile si statele nationale suverane din partea fortelor dezlantuite ale Noii Ordini Mondiale.

  Toti aceia care aveti forta si entuziasmul unui angajament militant total, toti aceia care sunteti nerabdatori sa pasiti sub un stindard de lupta, aflati ca alaturi de noi un loc e liber: al vostru! Daca pana acum ati ratacit fara folos, trebuie sa stiti ca o forta noua s-a ridicat. Prin activismul sau, prin numarul in crestere de aderenti, precum si prin faptul ca vine cu o baza juridica solida si cu o strategie organizatorica precis conturata, Noua Dreapta reprezinta singura optiune pentru tinerii nationalisti. Daca te regasesti in lupta noastra, mai ai de facut un singur pas !

-

0 comentarii3528 vizualizări15 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0