Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Sondajele fictive, truc ieftin, marca PDL . USL si lacrimile de crocodil.

 PDL Bistrita-Nasaud, in lipsa unor proiecte clare ale candidatilor sai, continua sa emita informatii distorsionate, prin care spera sa mascheze degringolada pe care o resimt din plin. Jocul sondajelor de opinie este din punctul nostru de vedere un truc expirat, cu care alegatorii s-au obisnuit cu mult timp in urma si pe care doar cei extrem de naivi il mai pot crede. Adevaratele rezultate ale unui sondaj, reprezinta un document intern, pe baza caruia se construieste o campanie si nidecum o "simpla" informare transmisa presei, ca fapt divers.

                         Facem apel pe aceasta cale la reprezentantii PDL Bistrita-Nasaud si la strategii lor, sa inceteze a mai visa cu ochii deschisi si a-si exprima public, dorinte atat de departe de adevar.

                         Oricum, aceste informatii n-ar fi fost credibile nici macar in 2008, cand PDL n-ar fi guvernat deja de patru ani, cu rezultate demne de "cartea neagra" a oricarei guvernari.

  Biroul de presa al USL BN.   Purtator de cuvant,  Dorin Dobra.

 

 

 

 

USL si lacrimile de crocodil

Intr-un comunicat al Uniunii Social Liberale, filiala Bistrita-Nasaud, aprecierile la adresa campaniei desfasurate de Partidul Democrat Liberal sunt lipsite atat de substanta umana cat si politica. Partidul Democrat Liberal nu are "asul din maneca" in aceasta campanie electorala, asa cum scrie in respectivul comunicat, pentru simplul fapt ca TOTI CANDIDATII PARTIDULUI DEMOCRAT LIBERAL SUNT ASI! Formatiunea noastra politica nu se foloseste de lamentari ci dimpotriva. In contextul unei campanii corecte si oneste, agresiunile, violenta verbala si fizica la care s-au pretat anumiti candidati si simpatizanti USL reprezinta dovezi ale incoerentei strategice. Exista probe indubitabile: actiuni filmate, fotografiate si care beneficiaza de declaratii ale cetatenilor. Organele de ordine, Politia si Jandarmeria au fost la fata locului, atat la Feldru cat si la Lechinta. Organele statului, aflate sub atenta supraveghere a guvernului Ponta, mint cumva? Totul denota o teama justificata a USL ca va pierde alegerile. Partidul Democrat Liberal va fi alaturi de USL in aceasta grea pierdere si va sustine moral orice membru USL care a cazut prada deznadejdii. Trebuie mentionat ca ironia nu este gratuita, ea fiind justificata de o declaratie sincera a purtatorului de cuvant al USL, Dorin Dobra, facuta inaintea campaniei electorale la postul de televiziune Focus Tv Bistrita: "Daca Radu Moldovan va pierde, daca USL va pierde in judetul nostru, va fi o catastrofa. Se vor inregistra dezertari, destine politice frante, va fi jale". Pentru a fi in concordanta cu filonul literar-artistic promovat de purtatorul de cuvant al USL, care n-are alta treaba decat sa scrie comunicate pe banda rulanta, dintr-o inferioritate ce deriva din cultul personalitatii sale anonime, parafrazam o poezie a Anei Blandiana, intitulata TOTUL.
Campanie electorala, USL, strategie, minciuna, Lechinta, huliganism, simpatizanti aflati sub influenta bauturilor alcoolice, copii folositi in campanie de primari pentru a striga lozinci jenante, beep, beep, beep, beep, teama de infrangere, Feldru, Stefan Sangeorzan "il capo di tutti capi", violenta verbala, injuraturi, beep, beep, beep, beep, batrani agresati, beep, beep, beep, doamne imbrancite, beep, beep, beep, comunicate semnate de Dorin Dobra…TOTUL!
Adica nimic. Doar USL si lacrimi de crocodil. Pentru conformitate, studiile cercetatorilor au demonstrat ca acest animal nu plange.

Departamentul de imagine si comunicare
PDL Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2884 vizualizări24 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0