Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
PDL a construit o dictatura reala cu aparente democratice.

PDL ne invata in aceste zile cum se construieste o dictatura profitand de slabiciunea democratiei. Mai intai au furat votul populatiei, schimband majoritatea parlamentara prin tradarea unor alesi nevolnici. Apoi, sub acoperirea majoritatii parlamentare, au taiat in carne vie, dar nu in clientelismul politic, ci in banii de supravietuire ai populatiei. Iar cand populatia nu mai poate suporta, a inceput interzicerea "democratica" a protestelor. Mai intai, politistii chemati la ordin pentru ca si-au cerut drepturile la Cotroceni. Acum, militarii rezervisti sunt chemati la Politie chair in ziua de 27 octombrie, anuntata pentru proteste. Mai nou si firmele de transport sunt amenintate cu suspendarea licentei daca vor duce protestatarii la Bucuresti. Iar canalele de televiziune care arata aceste lucruri sunt lovite cu stenograme, dupa cum liderii de sindicat care mai vor sa scoata oamenii in strada sunt loviti cu dezvaluiri in presa portocalie. Oricum toti cei care protesteaza stiu ca pot ramane fara loc de munca, o forma de represiune "capitalista", in timp ce sefii protestatarilor sunt amenintati cu demiterea daca nu-i asupresc si nu le baga mintile in cap subordonatilor.

Incet, incet, ne scufundam intr-o dictatura care va fi cu atat mai greu de rasturnat cu cat a invatat folosirea aparentelor democratice.

 

          Biroul de presa

 

0 comentarii2737 vizualizări26 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0