Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Va temeti de Victoras, c-a venit cu un faras?

Criza economica a lovit in multe zone si sectoare ale societatii. A lovit si in relatiile interumane, in celula familiei, in gospodariile oamenilor, in ograda cu animale, a patruns chiar si in cocina crezuta de unii, rafinata a formatorilor de opinii si a producatorilor de imagini false. Ca urmare a caderii guvernului avorton, in spatele caruia misunau interesele mafiote, cadere care nu era asteptata si care a survenit in urma discursului transant a lui Antonescu adresat minoritatilor determinandu-i sa se ridice si sa voteze conform constiintei lor, i-a facut pe mafioti  sa iasa la rampa pentru a contracara masurile luate de Victoras impotriva lor. Astfel au aruncat in lupta pe piata mass-media, analisti scosi  de la naftalina gen Dorel cel cu tarnacopul de otel, deformatori de opinii gen Gusila, inegriti de ura si invidie ca Tuciuriu, fufe pentru a ne destinde cu fetele lor gen Bora-Bora, alti analisti cu par pe limba carara le umbla cate un cristoid ca un spermatozoid prin capatana. Priviti labeunu cum apar in fiecare seara pudrati, cu parfum de animale dati, dar in lenjeria intima udati. Aruncati-va privirea in aceasta ograda plina de gunoi de grajd si ve-ti intelege de ce rumega aceste oratanii acelas subiect in fiecare seara eliminand acelasi gainat.

            Il rasfoieste pe Victoras care i-au scos afara pe faras si ii analizeaza orice virgula nepusa la locul ei. Este foarte adevarat ca si Victoras a facut unele greseli care nu se pot face la nivelul acesta daca se urmarea cu pixul, SV-urile unor interpreti din corul guvernului. Dar atentie, mai Gusati, Botisti, Turcisti, si Cristoizii? mamicilor voastre, ca Romania are pentru prima oara un premier de o asemenea varsta, caruia forte politice importante din aceasta tara, nu putine, i-au acordat incredere unui tanar cu o asemenea pregatire. Oare de ce va temeti? voi acestia ,care ati praduit aceasta tara. Va temeti de angajamentul lui?  de juramantul dat cu mana pe biblie? Ori  de pregatirea lui juridica! Se vad cum curg transpiratiile pe voi in platou, de teama, ca afara inca nu-i cald! Ambasadorul melcilor, cursantul de la" Stefan Gheorghiu", expert in pierderea campaniilor electorale isi varsa veninul asupra partidului care l-a nascut si pe el ca si pe Gusila, marele traficant de influienta, impostor notoriu caruia ii tremura nadragii la gandul ca procurorul va castiga si alegerile din toamna si-l va intreba o data, de unde i-a cazut atata avere peste noapte? cand altii o realizeaza in generatii de familii.

             Cred ca a venit momentul sa depuneti armele voastre de epoca. Lumea nu va mai crede. Minciunile voastre sunt fasaite. Nimeni nu le mai asculta. Stiu toti ca sunteti mercenari ai masmediei corupte. Sunteti depasiti de evenimente, de explozia informationala, crezand ca numai voi stiti sa accesati un computer. Nu reusiti sa imbracati bine o minciuna. Va ridicati unii altora, intrebari la fileu. Dorel cel cu tarnacopul de otel nu poate vorbi liber, se ajuta de notitele date de la partid. Toti sunteti vanduti, goi pusca unui Lute care va-nbata cu aroma ce lui ii pute.

                        Dar cine-i Lute?  E gloaba care nu trage da gaze si pute.

        Victotas, aduna-i pe astia pe faras!                                                                     

                                                                        Col.(r) Nour Constantin

 

2 commentarii2779 vizualizări02 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0