Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Incognito si Smiley la Bistrita. USL B-N intensifica actiunile de prezentare a programelor. PNL mizeaza pe dorinta oamenilor de schimbare.

USL Bistrita-Nasaud, prin cei doi candidati Ovidiu Cretu si Emil Radu Moldovan, va invita joi, 7 iunie 2012, de la ora 20:30, la concertul extraordinar, sustinut de Incognito si Smiley, pe pietonalul Liviu Rebreanu. Smiley, prezentatorul foarte indragit al show-ului PRO TV, Romanii au talent, considera ca "Romania, in acest moment, are nevoie sa creada in noi, in romani, sa vedem ca nu suntem cei mai slabi, nu suntem cei mai saraci, nu suntem atat de prosti pe cat ne cred altii. S-ar putea sa fim mai buni decat ne credem". Cu acest crez, Smily vine la Bistrita, unde va face o demonstratie de entuziasm si talent.

Biroul de presa al USL BN.

 

 

 

 

 

Candidatii USL Bistrita-Nasaud si-au propus, ca pana la finalul campaniei electorale, sa demareze actiuni de aprofundare a punctelor gandite pentru fiecare comuna in parte. Astfel, alegatorii au ocazia, ca pana la sfarsitul saptamanii, sa solicite explicatii suplimentare pe marginea programelor expuse pana acum, direct de la cei care le solicita votul.

          Nicu Cardan ( USL Maieru ), Dumitru Buta ( USL Mariselu ), Stelian Gheorghe ( USL Parva ), Cornel Moisil ( USL Sant ), Dumitru Bendean ( USL Micestii de Campie ), Tudorel Ciotmonda ( USL Josenii Bargaului ), Gheorghe Retegan ( USL Caianu Mic ), Gheorghe Scuturici ( USL Telciu ) sunt cativa dintre candidatii care au organizat evenimente de acest gen, in intervalul 3-4 iunie 2012.

      Optiunea politica reprezinta, in mod cert, o decizie de ordin personal, insa modul in care s-au derulat evenimentele locale ale USL Bistrita-Nasaud, nu poate decat sa ne incante si sa ne dea speranta intelegerii de catre electorat a faptului ca  schimbarea este o necesitate, nu un  moft. Numarul celor care au hotarat sa ia parte la dezbaterile USL, precum si felul in care s-au manifestat, exprima interes, implicare si nu in ultimul rand responsabilitate.

                   Asa intelegem noi sa luptam cu dezinformarea si denigrarea produsa de cei de la PDL!

                Biroul de presa al USL BN-  Purtator de cuvant, Dorin Dobra.

 

 

 

 

 

 

 

                      In ciuda faptului ca se apropie de final perioada campaniei electorale pentru alegerile locale, campanie densa, deloc usoara, reprezentantii judeteni ai PNL, continua in acelasi ritm, intalnirile cu cetatenii.

                       Prin resursa umana pe care filiala PNL Bistrita-Nasaud a girat-o si a pus-o la dispozitie alegatorilor, doreste sa vina in intampinarea nevoilor cu care se confrunta majoritatea populatiei. Astfel, candidatii PNL pentru fotoliul de primar, persista in a fi prezenti in mijlocul oamenilor, pentru a dezbate noile oportunitati de dezvoltare.

                     Liviu Termure ( Beclean ), Gavrila Pop ( Branistea ), Jenor Beudean ( Sieu-Odorhei ), Ioan Mate ( Sanmihaiu de Campie ), Dumitru Tomsa ( Urmenis ), Romulus Markis ( Ciceu-Giurgesti ) si Ioan Malutan ( Petru-Rares ) au desfasurat in ultimele zile, mai multe intalniri cu electoratul.

                    "Imi pun la dispozitia d-voastra intreaga mea pricepere pentru a declansa o o schimbare evidenta si imediata. Va indemn pe toti la vot, numai asa fiind posibil ca tot ceea ce ne dorim sa se transforme in realitate. Sunteti singurii in masura sa decideti cine e mai potrivit pentru a va reprezenta", considera Liviu Termure, unul dintre candidatii Primariei Beclean.

 Biroul de presa al PNL BN

0 comentarii2933 vizualizări06 iunie 2012




rss 2.0
rss 2.0