Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Motiunea PSD are la baza instigarea la violenta.

Motivul este simplu - motiunea nu are nicio sansa sa treaca, din aceasta cauza PSD urmareste sa transforme neputinta sa politica din Parlament in actiuni de violenta in strada.

Victor Ponta ori este dezinformat cu buna stiinta de proprii colegi, ori manipuleaza cu seninatate opinia publica atunci cand declara oficial ca PSD nu organizeaza mitingul din 27 octombrie.

Motiunea PSD are la baza instigarea la violenta. Liderii PSD pregatesc sute de autocare cu delegati pe care ii vor trimite la Bucuresti sub forma de "cetateni indignati impotriva guvernului".

Vicepresedintele PSD Robert Negoita a recunoscut, pe 26 octombrie, ca el, personal, a pus la dispozitie mai multe autocare colegilor sai de partid din tara pentru a veni la mitingul organizat in Bucuresti pe 27 octombrie.

Vicepresedintele PSD Ion Prioteasa, vicelider al organizatiei partidului din Dolj , a declarat, tot marti, 26 octombrie, ca peste 2000 de persoane, membri ai PSD, vor fi prezente la mitingul din Capitala.

Din Teleorman, judetul unde secretarul general al PSD, Liviu Dragnea este si presedinte al Consiliului Judetean, vor fi aduse la Bucuresti, cu 25 de autocare, 30 de microbuze si alte mijloace de transport, peste 4500 de persoane.
Potrivit informatiilor din presa, organizatia PSD Prahova va trimite la miting 30 de autocare cu membri de partid; din Ialomita vor veni peste 350 de persoane care au primit 50 de RON pentru a participa la actiune; din organizatiile PSD din Buzau si din Calarasi se vor deplasa cate 500 de membri de partid; din Giurgiu PSD a adunat 750 de persoane; din organizatia PSD Arges vor sosi la Bucuresti peste 1000 de persoane.

In judetul Timis, vicepresedintele organizatiei PSD Adrian Negoita a motivat membrii partidului cu suma de 100 RON precum si cu alimente pentru venirea la Bucuresti.

Teleprocurorul Victor Ponta insusi a anuntat public faptul ca va "prezida" mitingul sindical de miercuri din Capitala.

PDL revine asupra intrebarii adresata PSD: din ce bani se plateste furnicarul de autocare si cheltuielile pe care social-democratii le fac pentru a trimite la Bucuresti atatia "cetateni revoltati" in ziua motiunii?

PSD este un partid care se pretinde european dar care recurge la mijloacele anilor `90. Motivul este simplu: motiunea nu are nici o sansa sa treaca. Din aceasta cauza, PSD urmareste sa transforme neputinta sa politica din Parlament in actiuni de violenta in strada.

Partidul Democrat Liberal reaminteste PSD ca este un partid parlamentar si are obligatia de a pastra ordinea si statul de drept in aceasta tara.

 

Departamentul de Comunicare al Partidului Democrat Liberal

0 comentarii2716 vizualizări27 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0