Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Marea vina a voturilor anulate ne apartine in primul rand noua liderilor.

Cu mare interes am citit mesajele Rromilor atat pe romlink cat si pe site-urile de socializare, toti stim sa dam vina pe oameni fara pregatire, inculti, analfabeti etc.pentru cifrele extraordinare ale buletinelor anulate, eu voi fi cat se poate de corect ca de fiecare data in primul rand cu mine si pe urma cu alti:

Marea vina a voturilor anulate ne apartine in primul rand noua liderilor, noi n-am fost destul de pregatiti pentru a sti cum trebuie sa informam alegatori nostri.

Ma refer la noi din jud.BN. A fost una dintre cele mai grele campani pe care le-am intampinat in ultimi 22 de ani, va dau exemplu: intersul nostru era ACDR, candidatii nostri la consiliul local ,USL, presedinte al consiliului judetean, PSDsau PNL, dupa caz la candidati la functia de primari, era greu pentru oameni de rand decum pentru cei care nu stiau sa citeasca.

Eu in mare parte sunt multumit de alegeile din 10 /06/2012, pentru faptul ca majoritatea Rromilor au inteles mesajul nostru cel mai important find USL.

Referitor la voturile anulate au fost nu numai din partea romilor.

Cele mai multe sau inregistrat la consiliile locale, iar cele mai putine buletine anulate  au fost la functia de PRESEDINTE AL CONSILIULUI  JUDETEAN, unde sa inregistrat o diferenta foarte mare intre candidati.

Multumesc tuturor celor care au inteles mesajul nostru, pentru viitor ne vom stradui sa mergem pe un singur semn electoral, care va fi acel semn vom vedea !

 

                    Matei Lacatus.

 

 

 

 

LACATUS  MATEI

PRESEDINTE ASOCIATIA SOCIAL -DEMOCRATA A ROMILOR ARDELENI

Bistrita Str. Piata Mica nr. 15  , judetul Bistrita-Nasaud

Tel/Fax :  +40  363  104397

Mobil :  0744 765540  ;  0769  443740

E-mail: asdraro@yahoo.com   

www.asdra.webgarden.ro

 

0 comentarii2793 vizualizări18 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0