Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Conducerea centrala a PP-DD a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean B-N.

Conducerea centrala a Partidului Poporului - Dan Diaconescu a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean Bistrita-Nasaud, ca urmare a rezultatelor slabe obtinute la alegerile locale din 10 iunie, a organizarii deficitare si a nerespectarii disciplinei de partid. Structura respectiva a adus grave prejudicii PP-DD si s-a situat, in mod repetat, in afara cadrului prevazut de Statut si celelalte norme interne.

               Coordonarea activitatii Organizatiei Judetene Bistrita-Nasaud a PP-DD va fi realizata de catre Secretariatul General al Partidului, prin intermediul secretarului executiv national Costin Hateganu (care a fost numit in functia de presedinte interimar al PP-DD Mures).

               In urmatoarea perioada, la nivelul Organizatiei Judetene PP-DD Bistrita-Nasaud va fi efectuata o analiza a rezultatelor scrutinului din 10 iunie si vor fi luate masurile care se impun pentru revitalizarea activitatii de partid si obtinerea unui scor foarte bun la alegerile parlamentare din acest an.

 

BIROUL DE PRESA AL PARTIDULUI POPORULUI - DAN DIACONESCU

18 iunie 2012.

 

 

 

 

 

 

 

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2772 vizualizări18 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0