Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 20 Mai 2024 - 14587
Comunicat PP-DD BN. Degringolada in Partidul Cameleon.

Presedintele interimar CONSTANTIN HATEGANU, a convocat mai multi membrii din fostul Birou Permanent Judetean si Municipal, precum si presedintii din organizatiile locale care au obtinut rezultate remarcabile in alegerile locale, in vederea identificarii unei echipe care sa constituie Biroul Permanent Judetean Interimar Bistrita-Nasaud.

-Noua conducere a PARTIDULUI POPORULUI-DAN DIACONESCU a depus la Prefectura Bistrita-Nasaud, documentele de invalidare din functia de Consilier Judetean a dl.Todea Stefan, care a fost exclus din partid in data de 19.06.2012.

-Pentru toate persoanele care doresc sa vina alaturi de partidul nostru in vederea dezvoltarii organizatiei si atingerii potentialului sau maxim la alegerile parlamentare din toamna acestui an, numarul de telefon al Presedintelui Interimar al ORGANIZATIEI JUDETENE BISTRITA-NASAUD,dl.Constantin Hateganu, este 0722.360.009.

 

                                                                                             19.06.2012

 

 

 

 

 

 

 

Am spus-o in aprilie cand am scris despre Sandramaoa portocalie care dadea semne de  parabusire, ca acest partid cameleon s-a rupt din FSN preluand retelele informative neactivate de Col. Calapod la Interne si de Magureanu la SRI, structuri ramase pe dinafara. Un astfel de partid infiintat nu putea ramane la principiile clasice consacrate in politica si a trecut repede in zona organizatiilor oculte care de regula recurg la orice mijloace pentru a pune mana pe putere. Nu au mama, nu au tata, nu au nationalitate si nici patrie. Asa se explica ca in acest partid elementul minoritar si-a gasit un loc tot mai fertil. Este singurul partid care au in reteta minoritari de teapa Feldimanilor . De altfel si fondatorul acestui partid este un veritabil minoritar. Si daca rasfoim putin istoria recenta observam ca si  Constitutia aceasta cu multe  gauri dar cu atatea drepturi pentru minoritari a fost adoptata pe timpul cand veritabilul fondator era Prim Ministru al Romaniei, perioada cand un Iliescu la Cotroceni inca mai sarbatorea victoria cu 82% din alegerile ce avusese loc cu un an in urma si vroia sa transmita semnalul ca totusi este un democrat.

       Cum si de ce s-au strans in acest partid atat de multi minoritari? De ce multi din acestia si-au facut televiziuni unde numai ei isi varsa laturile? Cum au putut ei sa aduca la un ordin scurt doi moderatori care aveau convingeri politice diametral opuse din care cauza s-au si improscat cu laturi, sa modereze impreuna o emisiune de preaslavire a unui Lute. Priviti labeunu si o sa vedeti un Cristoid asemanator cu un spermatozoid, care pana mai ieri voma numai cand il vedea pe Lute si un Tuciuriu care-i recunoaste acestuia statutul de maestru in arta manipularii. Acestia candva si-au turnat laturi unul, altuia in cap.

            De ce  asa zisii intelectuali propagandisti ai partidului cameleon sunt de dreapta ? cand un intelectual ar trebui sa fie un aparator al valorilor de stanga. Nu ma deranjeaza faptul ca Patapievicii, Ungurenii, Feldimanii, Paleologii ori Plesuvitii sunt minoritari, ci faptul ca toti acestia sunt niste fripturisti. De ce un intelectual ar promova un Lute care pe unde trece pute, neproductiv pentru natie, conflictual,  grobian, instabil si lipsit de onoare? Care sunt valorile intelectuale ale personajului pe care-l promoveaza? Cum pot iubi acesti intelectuali adevarul, cand ei traiesc intr-o lume a minciunii. Oare de ce Mircea Dinescu, Stelian Tanase si altii, nu si-au agatat papion ?N-o fi si dumnealor intelectuali­­?sau pentru faptul ca servesc berbec la protap si nu schawarma.

      Cu acesti purtatori de cuvant gen Cotoi, Preda, Macovei au pierdut alegerile astazi si vor pierde si in viitor pentru ca au ramas la metodele invechite, securistice. Ori lumea s-a transformat, informatia poate fi luata din mai multe puncte cardinale, tehnica a evoluat. Aruncarea pe piata astazi in mod cu totul rudimentar de catre indivizi ciumati, unele stiri despre adversarul politic cunoscut si recunoscut de toti mai bun, chiar si de opinia publica nesimpatizanta, nu convinge electoratul. Ultimile atacuri la premierul Ponta ii descalifica ca si securisti dovediti. Toate aceste atacuri furibunde impotriva lui Antonescu si a lui Ponta din ultima vreme demonstreaza inca o data originea, pregatirea si scopul acestei organizatii oculte de a face jocuri in politica romaneasca. Demonstreaza disperarea si panica ce i-au cuprins la gandul ca cei doi sunt mai uniti si hotarati sa le taie tentaculele. Sunt disperati ca au fost cititi, ca li s-au aflat adevaratele scopuri si ca a venit momentul ca minoritarii in Romania sa nu mai decida soarta a 20 de milioane de romani, a venit timpul sa se implineasca visul lui Eminescu de acum un secul si jumatate unde minoritarul sa se poata bucura de frumusetile naturale ale acestor meleaguri dar sa nu puna mana fiindca acolo unde el a ingrijit locul s-a vestejit. Asta s-a vazut in timp si romanul a simtit. Si ei simt acum ca cei doi romani sunt mai uniti ca oricand sa puna capat acestui pelerinaj pe la putere a minoritarilor fara de care romanii nu  pot guverna, construi ori respira. Pentru ei scopul scuza mijloacele. Ei construiesc intr-o lume pe care o darama.

           Actionand ca o banda si nu ca un partid rezultatul de la recentele alegeri nu putea fi altul.Nici macar nu au gandit ca ar fi putut avea prieteni sustinatori, simpatizanti chiar daca nu stiau cine sunt dar erau acolo undeva si avea nevoie la greu de ei, pentru ca ei aveau puterea . Iar ei le-au taiat din pensii si salarii si i-au lovit. Dar a venit momentul in viata acestei bande cand trebuia sa realizeze cine conteaza, cine nu a contat niciodata, cine nu va mai conta, si mai ales cine sunt aceea putini care vor conta intotdeauna? Si acest moment a venit dar nu i-a intrebat nimeni cati prieteni au avut,  i-a intrebat sigur pentru cati oameni au fost acolo cand acestia au avut nevoie de ceva, au avut necazuri, au avut dureri.

        Totusi oamenii mai zambesc desi viata lor nu e tocmai un zambet. Isi pastreaza inima curata desi traiesc intre talhari. Si totusi cei multi cred in lumea in care nu mai apuca sa creada si supravietuiesc intr-o lume ce decade.

        Dar intodeauna mai exista o sansa si aceasta sansa poate fi in toamna

         Mai totdeuna ati votat in graba

         Si ati dorit s-aveti un loc in lume

         V-ati inhamat la car, o gloaba

         Nu trage, ranjeste si spune glume.     

                                              Col.(r) Nour Constantin                                                                                                                        

0 comentarii2737 vizualizări20 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0