Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Presedinte CJ Radu Moldovan va tine cont si de rromi....

Acum ca alegerile locale s-au finalizat cu rezultatele bine cunoscute, sunt in masura sa trasmit urmatorul mesaj catre toti cetatenii judetului Bistrita-Nasaud. Alegerea mea intr-o functie de consilier judetean pe lista PDL nu a adus, nu aduce si nici nu va aduce vreun prejudiciu de imagine organizatiei judetene a Partidei Rromilor Pro Europa. Am explicat la timpul oportun faptul ca Partida fiind organizata sub forma unei organizatii non guvernamentale, mi-a dat sansa sa particip la alegerile locale din data de 10 iunie pe lista de consilieri judeteni ai PDL Bistrita-Nasaud. Aceasta nu  a lezat cu nimic activitatea politica a Partidei Romilor a carei presedinte sunt in continuare. De altfel, vreau sa va informez pe aceasta cale faptul ca Partida va fi mai activa din punct de vedere social in perioada care urmeaza, urmand sa sprijine prin toate formele legale pe toti tinerii rromi care vor sa faca sau sa continue studiile incepute la nivel de liceu. Vreau sa multumesc tuturor romilor dar si romanilor care m-au votat, dar si celor care nu au facut acest lucru si sa-i asigur pe toti ca activitatea mea in Consiliul Judetean va fi marcata si va converge spre cele trei directii principale in care actioneaza Partida: ajutorarea sociala, sanatatea si educatia.

Nu in ultimul rand, in calitatea mea de presedinte al Partidei Rromilor Pro Europa Bistrita-Nasaud, doresc sa-l felicit pe Emil Radu Moldovan pentru rezultatul pozitiv obtinut in alegeri si pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean care o va ocupa pentru urmatorii patru ani. Am siguranta ca va fi un presedinte care va tine cont si de noi, romii, si problemele cu care ne confruntam pe diferite paliere.

 

Emil Neia Lacatus, presedinte Partida Rromilor PE Bistrita-Nasaud.

 

0 comentarii2821 vizualizări21 iunie 2012




rss 2.0
rss 2.0