Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Dragi locuitori ai judetului Bistrita-Nasaud.

Duminica, avem de facut cea mai importanta alegere. Pe 29 iulie, avem de facut o alegere care va afecta atat viitorul judetului nostru, cat si al tarii. Duminica, trebuie sa alegem daca il demitem pe Traian Basescu.

Ne-a promis ca vom trai bine. Ne-a promis salarii si pensii mai mari. Ne-a promis spitale si scoli moderne. Ne-a promis drumuri bune si subventii decente. Nu s-a tinut de cuvant! Ba, mai mult, timp de opt ani, Traian Basescu si-a batut joc de romani. Timp de opt ani, nu l-a interesat decat cum sa isi lase slugile sa fure cat mai mult!

Din 2004, Traian Basescu se asigura ca el si oamenii din jurul lui traiesc bine. Nu i-a pasat deloc de cei care i-au dat votul, in speranta intr-un viitor mai bun. Daca va ramane presedinte dupa 29 iulie, Basescu se va razbuna pe romani. A declarat public ca va continua sa taie din pensii si salarii, ca va continua sa inchida spitale si sa lase scolile in paragina. Tinerii tot nu vor avea locuri de munca si furturile vor continua! Sa nu il lasam!

Duminica alegem Romania in care vom trai. Duminica, votam daca vrem sa traim in Romania lui Basescu si a hotilor lui sau in Romania in care cetatenii sa poata trai fara grija zilei de maine!

A venit momentul ca romanii sa nu mai accepte sa fie umiliti! A venit momentul sa spunem DA unei Romanii mai bune, in care ne putem construi un viitor pentru noi si pentru copiii nostri! Duminica, a venit momentul sa ii demonstram lui Traian Basescu ca nu suntem sclavii lui!

Pe 29 iulie, intreaga Romanie voteaza DA pentru un nou viitor! Pe 29 iulie, trebuie sa iesim cu totii la vot pentru a-l face pe Traian Basescu sa plateasca pentru toate nenorocirile prin care ne-a pus sa trecem in acesti ani! Pe 29 iulie, le spunem lui Traian Basescu si hotilor lui ca DA, vrem sa plece!

 

 

Biroul de presa USL BN .

 

0 comentarii2786 vizualizări27 iulie 2012




rss 2.0
rss 2.0