Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 23 Iulie 2024 - 14587
Ii cerem presedintelui Traian Basescu sa nu mai amane inzestrarea armatei cu avioane moderne.

 "Singurul vinovat pentru accidentele aviatice din ultimul timp este presedintele CSAT, care intamplator sau nu, se numeste Traian Basescu. Condamn lipsa de reactie a presedintelui, care in calitatea sa de comandant suprem al fortelor armate are obligatia constitutionala sa vegheze asupra bunei functionari a armatei romane. Presedintele este insa cel care amana la nesfarsit inzestrarea armatei cu avioane moderne compatibile NATO. Dotarea armatei presupune un efort bugetar necesar atat apararii granitelor tarii, cat si vietilor pilotilor romani", a declarat presedintele Departamentului de Aparare Nationala din cadrul Partidului Conservator, Catalin Bologa.

 "In cadrul intalnirilor anterioare ale CSAT, Traian Basescu a agreat achizitionarea de avioane second-hand F-16 de productie americana in detrimentul avioanelor noi Eurofighter de productie europeana. Aceste divergente duc la amanarea unei hotarari urgente si concrete si totodata, ce este cel mai important, determina  pierdieri de vieti omenesti", a sustinut Catalin Bologa.

 

         

Catalin Bologa, vicepresedinte PC.

0 comentarii2919 vizualizări02 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0