Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Programul "Ghiozdanul" a ajuns la a treia editie.

Toti copiii din judet care s-au inscris in clasa a I-a, sectia maghiara au primit cate un ghiozdan si rechizite scolare.  Este al treilea an consecutiv, cand la inceputul anului scolar, organizatia judeteana a UDMR a reusit sa achizitioneze pentru toti copiii din judet care s-au inscris in clasa a I-a la sectia maghiara ghiozdane impreuna cu rechizitele de baza. In urma  campaniei promovate de presedintele organizatiei judetene, Décsei Atilla cu ajutorul: primarului, viceprimarilor, consilierilor locali UDMR, si membrii prezidiului executiv a UDMR BN impreuna cu alte persoane interesate s-au adunat, intr-un final sumele necesare cumpararii celor 84 de ghiozdane dotate cu rechizite. Finantarea pentru program a venit si din partea Fundatiei Communitas din Cluj- Napoca, fundatie infiintata de Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania. Cadourile au ajuns la elevii din urmatoarele localitati: Bistrita, Branistea, Beclean, Ciresoaia, Fintinita, Rodna, Fintinele, Reteag, Sarata, Tigau, Teaca, Tonciu, Matei, Bozies, Uriu, Nuseni, Coldau, Strugureni, Nimigea si Vita.

Astfel, toti cei 84 de elevi din clasele a I-a cu predare in limba maghiara din judet au primit pana in prima zi de scoala cate un ghiozdan plin cu rechizite scolare.

 

0 comentarii2401 vizualizări20 septembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0