Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
O veritabila si unica alternativa de vot ecologista.

Partidul Ecologist din Romania, Partidul Verde si Miscarea Verzilor - Democrati Agrarieni vor comasa prin fuziune in luna decembrie 2012, formand un nou partid, ecologistii@verzii.ro. Sediul central va fi, pana in luna decembrie, locatia actuala a PER, Calea Victoriei, nr. 91-93, sector 1.

Cele trei partide decid sa ia parte la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, pe liste comune, in cadrul unui singur partid, oferind astfel, pentru prima data dupa multi ani, o veritabila si unica alternativa de vot ecologista fata de celelalte formatiuni competitoare care reprezinta alte ideologii si viziuni politice.

Aceasta fuziune reprezinta un exemplu de maturitate politica. Partidul va milita, in primul rand, pentru ecologizarea si inverzirea mediului politic, contribuind asftel la un viitor sustenabil pentru societatea romaneasca. Formatiunile politice semnatare isi asuma misiunea de a promova si implementa in Romania, in spirit solidar, dezvoltarea durabila pentru realizarea unei societati democratice, in care se recunoaste dreptul generatiilor viitoare la o viata mai buna, la un nivel de trai mai ridicat si la un mediu sanatos. Acest partid isi asuma, inca de la inceput, principiile din Carta Verzilor Europeni.

 

 

Danut Pop -Presedinte P.E.R.

Ovidiu Iane - Presedinte P.V.

Remus Cernea - Presedinte MV-DA

0 comentarii2443 vizualizări20 septembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0