Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Emil Neia Lacatus este noul lider al rromilor din PDL BN.

Incepand cu data de 1 octombrie, presedintele Partidei Romilor Pro Europa, consilierul judetean Emil Neia Lacatus a devenit reprezentantul minoritatii etniei rome din cadrul grupului Partidului Democrat Liberal. In aceasta calitate, Emil Neia Lacatus si-a propus sa se implice cat mai activ in rezolvarea a cat mai multe cazuri sociale, iar asta, indiferent de etnia celor afectati de saracie si de lipsa resurselor financiare. Un astfel de caz este cel al unei familii de romi din cartierul municipiului Bistrita, Sarata, familie ramasa fara un acoperis deasupra capului din cauza unui incendiu. Pentru ca venirea iernii este iminenta, iar romii respectivi nu stiu ce au de facut, Emil Neia Lacatus a apelat la colegii sai din Consiliul Judetean, indiferent de culoarea lor politica. De asemenea, consilierul judetean i-a cerut si presedintelui Emil Radu Moldovan sa ajute cu materiale de constructii aceasta familie. Toti cei contactati au promis ca se vor ocupa, in masura posibilitatilor, pentru acordarea unui sprijin material.

De asemenea, Emil Neia Lacatus vrea sa-i informeze pe toti etnicii romi de faptul ca se va ocupa direct de problemele cu care se confrunta toate comunitatile de romi de pe raza judetului nostru, Emil Neia Lacatus avand deja o serie de intalniri cu romii din Reteag, Lechinta si Sarata.

O alta directie pe care va actiona Emil Neia Lacatus este cea a accesarii de programe europene pentru imbunatatirea vietii romilor, sens in care Lacatus va apela la serviciul de specialitate al Consiliului Judetean.

 

Biroul de presa.

 

Foto - Bistritanews.ro

 

 

 

0 comentarii2436 vizualizări02 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0