Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Mihai Muresan, a primit "nesatisfacator" de la ministrul PDL.

Asalt pd-ist.  Organizatia Judeteana a PNL BN isi exprima dispretul profund fata de actualele preocupari judetene pd-iste. Prin grija "marelui invatator’’ judetean, ce nu a mai vazut de 20 de ani o catedra de scoala, principala preocupare a Ministerului Invatamantului in judet e reprezentata de decapitarea generalului in domeniu, Mihai Muresan.

            Trecand peste situatia dezastruoasa din tara, inerent din judet, Ioan Oltean, la cererea pd-istilor locali asalteaza si ultima functie publica ramasa nedistribuita geniilor de partid.

            Printr-o masinatiune ridicola, "invatatorul’’ a instrumentat o evaluare a intregului inspectorat, in urma careia toti agreatii de partid au obtinut calificativ "FB’’, mai putin Mihai Muresan, ce a primit "nesatisfacator’’. Aceasta pe numai trei luni de mandat si, in conditiile in care toti subordonatii generalului au primit laude pentru sarcinile si atributiile pe care tot el le-a distribuit.

            Domnilor pd-isti, va atragem atentia ca masura ati intrecut-o de mult si ati ajuns sa asediati domeniul ridicolului.

            Traim cu speranta ca nu veti mai da de lucru instantelor de judecata care, pastrandu-si demnitatea, ii vor da tot domnului inspector general Mihai Muresan dreptate, asa cum de altfel au mai facut-o, tot impotriva deciziilor sau inscenarilor d-voastre penibile.

 

Biroul de presa PNL BN .

0 comentarii2926 vizualizări12 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0