Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 23 Iulie 2024 - 14587
ALEXANDRU PUGNA -"Voi lupta pentru relansarea turismului balnear din Sangeorz-Bai"

Alexandru Pugna, candidatul USL la Camera Deputatilor in colegiul uninominal 3, propune un plan coerent de valorificare a potentialului turistic balnear de pe Valea Somesului. Planul domnului Alexandru Pugna este unul cat se poate de realist si bazat pe date concrete: "In primul rand, pentru a se dezvolta aceasta zona este important sa exploatam la maxim potentialul oferit de izvoarele de apa minerala cu proprietati curative de la Sangeorz-Bai. Cercetarile stiintifice asupra apei din Sangeroz-Bai arata o calitate a apelor minerale comparabila cu cele de Vichy si Karlovy Vary si este pacat sa nu profitam de aceste daruri ale lui Dumnezeu. Modernizarea hotelului Hebe si altor unitati de cazare, imbunatatirea infrastructurii balneare si a celei rutiere pana in orasul Sangeorz-Bai sunt prioritatile mele numarul 1 si voi lupta alaturi de colegul meu, Ioan Denes, candidat la Senatul Romaniei din partea USL, ca ele sa nu ramana niste cuvinte pe o foaie, ci sa devina lucruri concrete".

Alexandru Pugna vede pe langa turismul balnear o oportunitate foarte mare in captarea si imbutelierea apelor minerale atat din Sangeorz-Bai cat si din Maieru, Rodna sau Sant: "Avem un model foarte bun, nu departe de noi, la Vatra Dornei, in judetul Suceava, unde s-a dezvoltat o adevarata industrie a apelor minerale, care a generat sute de locuri de munca si incasari consistente la bugetele locale. Imi propun o inventariere a tuturor izvoarelor de apa minerala din aceasta zona, analize a calitatii lor si atragerea de companii specializate care sa exploateze aceste resurse si sa ofere locuri de munca pentru oamenii din acest tinut binecuvantat de Dumnezeu".

Dupa ce a vazut necazurile si deznadejdea oamenilor de pe Somes, Ilve si Salauta, Alexandru Pugna si-a luat un angajament ferm in fata oamenilor si a lui Dumnezeu: "Voi fi un altfel de parlamentar! Nu unul care doar promite si nu face nimic pentru oameni. Oamenii sunt deznadajduiti si pe zi ce trece isi pierd tot mai mult speranta la o viata si un viitor mai bun. Si pe buna dreptate! Din patru in patru ani li s-a promis de catre cei pe care i-au ales in Camera Deputatilor, o viata decenta si locuri de munca, Dar, dupa atatea mandate nu s-a intamplat nimic, nimic! Vreau si pot sa readuc oamenilor nadejdea. Nadejdea pentru siguranta zilei de maine, nadejdea pentru un viitor mai bun pentru ei si copiii lor. Oamenii nu trebuie sa deznadajduiasca din cauza celor care i-au mintit atatia ani, pentru ca acum, in 9 decembrie pot schimba acest lucru".

            Votati Alexandru Pugna la Camera Deputatilor, votati un om care poate schimba fata colegiului 3!

 
 

Biroul de presa al

USL BISTRITA-NASAUD

0 comentarii2898 vizualizări29 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0