Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
"Daruim de CRACIUN"

In prag de Sarbatoarea Craciunului, Organizatia Municipala de Tineret a PDL Bistrita va oferi astazi trecatorilor care se vor afla pe pietonalul Liviu Rebreanu, un pahar cu vin fiert si cozonac iar celor mici li se vor oferi si dulciuri. Actiunea este sprijinita  de consilierii locali ai Partidului Democrat Liberal si se va desfasura intre orele 16.00 si 18.00 in fata sediului PDL, fiind o manifestare de traditie pe care Organizatia Municipala de Tineret a PDL Bistrita o desfasoara de mai multi ani in preajma sarbatorilor de iarna.

Cu aceasta ocazie, Organizatia Municipala de Tineret a PDL Bistrita, incheie un an plin de activitati si doreste sa multumeasca tuturor celor care ne-au fost aproape si ne-au sprijinit. Deasemenea tinerii democrat-liberali bistriteni transmit cetatenilor municipiului Bistrita un sfarsit de an plin de bucurii, iar anul care vine sa le aduca speranta si implinire sufleteasca.

 

 Mihai Sarmasan- Consilier Municipal PDL si Presedinte OTPDL Bistrita

 

 

 

 

Foto -  arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2688 vizualizări21 decembrie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0