Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
"Cainele moare de drum lung...

Doua observatii referitoare la prezenta lui Traian Basescu aseara la TVR: Presedintele nu are nicio urma de convingeri personale.

 Cand, pe 5 iulie 2010, sustineam ca bugetarii au devenit principalele victime ale crizei, fiind afectati si de cresterea TVA si de reducerile salarile, Traian Basescu ne vorbea de bugetarul gras care se lafaie pe banii statului. Aseara, acelasi domn Basescu, in direct la TVR, a descoperit ultimul ca bugetarii sunt cei mai afectati de criza.

Inca un exemplu, mai recent: pe 21 septembrie, la Realitatea, propuneam Executivului sa faca efortul de a se imprumuta pe termen lung. O zi mai tarziu, presedintele nostru ma contrazicea explicit, sustinand ca nu se pot accesa asemenea imprumuturi. In schimb, aseara, la TVR, Basescu Traian le povestea romanilor cum s-a gandit el ca Romania sa se imprumute pe termen lung.

Observand ca Traian Basescu "citeaza fara a mentiona sursa", cineva ma sfatuia sa il acuz de furt intelectual. Am refuzat. Pur si simplu, domnia sa prelucreaza mai incet informatiile.

  1. Analiza savanta a presedintelui asupra crizei din Europa si dispretul sau pentru "bietii" irlandezi, greci sau portughezi (care au venituri de 2-3 ori mai mari decat romanii) sunt o mostra de inconstienta.

Presedintele tarii cu cea mai mare inflatie, cea mai acuta cadere economica din Uniunea Europeana si cel mai scazut nivel de trai, sanctiona, foarte mandru de sine, erorile economice ale partenerilor europeni! Cainele moare de drum lung si Traian Basescu de grija altora… 

                        Biroul de presa P.C.

0 comentarii2800 vizualizări19 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0