Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Mai 2021 - 14587
Seminar pentru Tineretul National Liberal BN.

In perioada 2-3 februarie 2013, Tineretul National Liberal, sub coordonarea presedintelui judetean Samuel Coman, organizeaza in localitatea Colibita un stagiu de pregatire adresat tinerilor pe teme de comunicare, istorie a Partidului National Liberal si leadership. Pe parcursul celor doua zile vor participa invitati de marca de la nivelul structurilor regionale si nationale ale TNL. Dintre acestia trebuie amintiti deputat Florin Alexe, presedinte TNL Cluj-Napoca Ioan Baldea, Secretar regional CSL Sabin Salmas si Titus Tintean, vicepresedinti TNL Nicu Santimbrean si Rares Ferdean. De asemenea evenimentul se va bucura de prezenta profesorului Ion Novaceanu si a deputatului Dolha Stelian.

Pentru acest stagiu de pregatire au fost selectati circa 80 de tineri din structura judeteana de tineret care au dovedit calitati deosebite in domeniul comunicarii si a lucrului in echipa.

Acest eveniment se incadreaza in programul TNL BN de formare si dezvoltare personala a tinerilor initiat in anul 2012.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2044 vizualizări01 februarie 2013
rss 2.0
rss 2.0