Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Mai 2021 - 14587
Inaugurare birou parlamentar Prundu Bargaului.

Deputatul Stelian Dolha a inaugurat, sambata, 2 februarie 2013 biroul parlamentar din comuna Prundu Bargaului, care va functiona in incinta primariei din localitate. La eveniment au participat conducatorii administratiilor de pe Valea Bargaului, dar si un numeros grup de consilieri locali, alaturi de locuitori ai comunelor Prundu Bargaului, Josenii Bargaului, Tiha Bargaului si Bistrita-Bargaului.

In cadrul intalnirii participantii au sesizat dificultatile pe care le intampina in relatiile cu agentiile care instrumenteaza cererile de finantare si birocratia excesiva care blocheaza timp indelungat unele dosare. Reprezentantii administratiilor locale i-au cerut parlamentarului colegiului IV sa se implice in inlaturarea acestor blocaje artificiale si usurarea procedurilor. Ei au solicitat o constanta in acordarea subventiilor in agricultura, dar si revizuirea baremurilor de venit ale noilor impozite agricole. Toate aceste propuneri si sesizari deputatul Stelian Dolha le va supune atentiei Comisiei de Agricultura a Camerei Deputatilor, din care face parte.

Audientele la sediul noului birou parlamentar vor fi organizate din doua in doua saptamani, iar programarile se pot face la numarul de telefon: 0752- 610719, de luni pana joi, intre orele 12,00-14,00 . La acelasi numar de telefon vor fi preluate si inscrierile in audientele organizate de deputatul Stelian Dolha la cabinetul din Bistrita, situat pe strada Nicolae Titulescu, numarul 12.

Un al treilea birou parlamentar al deputatului USL urmeaza sa fie deschis la inceputul lunii martie in comuna Sieut, pentru a deservi locuitorii din zona de campie a colegiului IV.

 

 Biroul de presa

al deputatului Stelian Dolha

0 comentarii2135 vizualizări03 februarie 2013
rss 2.0
rss 2.0