Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Schimb de stafeta la presedentia organizatiei locale a †Partidului Democrat-Liberal †in Singeorz-Bai.

Alegerile desfasurate in cadrul organizatiei locale a PD-L Singeorz-Bai , in data de 20.XI.2010 au consfintit noua structura de conducere a organizatiei pentru urmatorii 4 ani. Unanimitatea de voturi  exprimate de catre membrii prezenti l-au adus in fruntea organizatiei pe d-nul prof. Runcan Anton Claudiu care il succede pe d-nul Traian Ogagau. Implicarea in numeroase proiecte de afaceri care il tin departe localitatea natala l-au determinat pe Traian Ogagau sa cedeze functia presedinte a organizatiei locale catre o echipa cu experienta care va continua sa puna in practica proiectele initiate de catre acesta.

Prof. Runcan Claudiu isi desfasoara activitatea la Scoala Generala "Artemiu Publiu Alexi" din Singeorz-Bai , este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti promotia 1995 , a activat in cadrul facultatii ca asistent universitar in perioada 1995-2000, iar din anul 2000 pana in prezent ca profesor titular la catedra de Educatie Fizica  a  Scolii Generale din Singeorz-Bai. Este membru al Partidului Democrat-Liberal din anul 2008.

0 comentarii2338 vizualizări21 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0