Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Mai 2021 - 14587
Constanta - valoare de adevar ?! ...pentru presedintele Consiliului Judetean, Radu Moldovan.

Ziua de astazi a marcat pe agenda Consiliului Judetean o schimbare a polilor de decizie. Zilele trecute, echipa consilierilor judeteni PDL a fost criticata dur pentru decizia de a nu se prezenta la sedinta ordinara convocata miercuri 30 ianuarie 2013. Motivarea absentei a fost una justificata cu argumente clare si concise, ca semn de protest pentru politica pe care o face USL de cand a ajuns la guvernare, urmata de o serie de masuri luate in ultima perioada, care nu sunt in concordanta cu promisiunile facute in campania electorala si stringentele actualei conjuncturi economico - sociale.

Am fot acuzati ca prejudiciem activitatea si buna desfasurare a actiunilor din Consiliul Judetean. Astazi, 4 februarie 2013, a fos convocata o alta sedinta la care s-au prezentat toti consilierii judeteni PDL. Presedintele Consiliului Judetean, Radu Moldovan a retras de pe ordinea de zi o mare parte a proiectelor de hotarare.

Il intrebam pe domnul presedinte al Consiliului Judetean, Radu Moldovan unde a disparut constanta - mereu invocata la nivel de discurs de la preluarea mandatului - constanta in actiuni si in atitudine!!!

 

Echipa de consilieri judeteni PDL Bistrita-Nasaud.      

.

Foto - Bistritanews.ro           

0 comentarii2156 vizualizări04 februarie 2013
rss 2.0
rss 2.0