Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 11 Mai 2021 - 14587
Seminar pentru Tineretul National Liberal BN la Colibita.(11 poze)

In perioada 2-3 februarie 2013, Tineretul National Liberal, sub coordonarea presedintelui judetean Samuel Coman, a organizat in localitatea Colibita un stagiu de pregatire adresat tinerilor pe teme de comunicare, istorie a Partidului National Liberal si leadership.

Pe parcursul celor doua zile au participat invitati de marca de la nivelul structurilor regionale si nationale ale TNL. Dintre acestia trebuie amintiti deputatul Florin Alexe, presedinte TNL Cluj-Napoca Ioan Baldea, Secretar regional CSL Sabin Salmas si Titus Tintean, vicepresedinti TNL Nicu Santimbrean si Rares Ferdean. De asemenea evenimentul s-a bucurat de prezenta profesorului Ion Novaceanu si a deputatului Dolha Stelian.

La acest stagiu de pregatire au fost prezenti circa 80 de tineri din structura judeteana de tineret care au dovedit calitati deosebite in domeniul comunicarii si a lucrului in echipa.

Acest eveniment s-a incadrat in programul TNL BN de formare si dezvoltare personala a tinerilor initiat in anul 2012.

0 comentarii2345 vizualizări05 februarie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0