Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Mai 2021 - 14587
Feher Gabor este noul presedintele al CRT-UDMR BN.

In data de 09.02.2013 a avut loc prima sedinta din acest an a forului de decizie a UDMR BN, Consiliul Reprezentantilor Teritoriali. Cel mai important punct de pe ordinea de zi a fost alegerea unui nou presedinte a CRT, dat fiind faptul ca Antal Atilla a demisionat, pentru ca functia de presedinte este incompatibila cu cea de director adjunct al Colegiului National "Andrei Muresanu".

Statutul organizatiei prevede, ca propunerea candidatilor pentru a ocupa functia de presedinte trebuie sa vina din partea membrilor consiliului, iar alegerea se face pe baza de vot secret. In ceea ce priveste candidatii, va informam ca in cadrul sedintei s-a facut o singura propunere din partea organizatiei UDMR Ciresoaia, vizand persoana lui Fehér Gábor, care a acceptat candidatura.

Nefiind alte propuneri, s-a trecut la vot, noul presedinte fiind ales cu 51 voturi "pentru’, 1 vot importiva si 2 voturi nule. Astfel, Fehér Gabor este presedintele nou ales a CRT  UDMR BN, pentru un mandat de 4 ani.

Fehér Gábor in varsta de 37 de ani, este de profesie chimist, consilier local din partea UDMR, in comuna Branistea.     

0 comentarii2030 vizualizări11 februarie 2013
rss 2.0
rss 2.0