Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Vom demonstra Guvernului ca perioada de crestere a copilului timp de 2 ani este sustenabila din punct de vedere bugetar.

"Ne opunem categoric oricarei intentii de a reduce perioada de acordare a indemnizatiilor, in conditiile in care mamele si copiii reprezinta deja o categorie sociala puternic lovita de deciziile aberante ale actualei puterii. Asta in conditiile in care, incepand cu 1 iulie, mamele au pierdut deja 15% din cuantumul indemnizatiei, tot prin decizia acestui Guvern.

Acest nou demers al Guvernului afecteaza cu atat mai mult tinerele familii, cu cat in Romania nu exista solutii potrivite pentru ingrijirea copilului pana la doi sau chiar trei ani.

Nu intelegem de ce Guvernul insista sa desparta inainte de vreme mama de bebelus in conditiile in care efortul bugetar destinat concediilor maternale este unul minimal. Ori Guvernul nu intelege, ori se preface ca nu intelege!

Partidul Conservator, prin specialistii sai, va realiza o proiectie bugetara prin care va demonstra ca perioada de crestere a copilului timp de 2 ani este sustenabila din punct de vedere bugetar. Ba mai mult, sustinem ca indemnizatia de crestere a copilului ar trebui sa fie acordata timp de 3 ani pentru orice mama. Simularea bugetara intocmita de Partidul Conservator va fi transmisa atat Ministerului Muncii cat si premierului Emil Boc."

     Daniel Constantin, presedintele Partidului Conservator.

    Biroul de presa

0 comentarii2450 vizualizări22 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0