Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 23 Iulie 2024 - 14587
O.T. Cretu: Le multumesc consilierilor USL, precum si presedintelui Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan.

Suma alocata Primariei municipiului Bistrita de catre Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, in cadrul sedintei din data de 12.03.2013, reprezinta o premiera a ultimilor ani. Chiar daca nivelul acestei alocari nu este mare, gestul vine sa scoata in evidenta un adevar indiscutabil - cei 80.000 de cetateni ai Bistritei fac si ei parte din judetul Bistrita-Nasaud.

Acest act de normalitate a starnit reactii cel putin ciudate din partea consilierilor judeteni ai Partidului Democrat Liberal. Faptul ca, in ultimii ani, Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud a fost condus de reprezentatii acestui partid si ei au decis sa nu aloce vreun leu municipiului resedinta de judet pentru simplul fapt ca primarul reprezenta un alt partid, a condus la opinia ca asa trebuie sa stea lucrurile si de acum inainte. Nu pot intelege decat ca reprezentatii PDL in Consiliul Judetean nu reprezinta interesele celor care locuiesc in Bistrita, ca toate promisiunile, proiectele si strategiile cu care se mandreau in campania electorala din 2012 se referau doar la restul judetului sau, poate, mai mult decat atat, doar la localitatile cu primari "portocalii". Toti ceilalti locuitori ai judetului nu intrau in calculele lor pentru simplul fapt ca nu au votat candidatii PDL. Afirmatiile facute de reprezentantii PDL in cadrul sedintei de aprobare a bugetului Consiliului Judetean sunt halucinante si dovedesc inca odata ca demagogia si lipsa de ratiune conduc la situatii aberante.

Le reamintesc consilierilor judeteni ai Partidului Democrat Liberal ca Municipiul Bistrita este parte componenta a judetului Bistrita-Nasaud, care are aproape o treime din populatia judetului si lucrurile trebuie percepute ca atare, indiferent de conjuncturi politice sau politicianiste.

In numele cetatenilor municipiului Bistrita le multumesc consilierilor USL, precum si presedintelui Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, care au facut ca aceasta nedreptate sa inceteze, dovedind ca ratiunea trebuie sa fie mai presus decat interesele meschine conjuncturale.

 

                                        

Primarul municipiului Bistrita

Ovidiu Teodor Cretu.

 

 

1 comentariu2905 vizualizări13 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0