Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Scrisoare deschisa catre primarul Ovidiu Cretu.

Domnule primar Ovidiu Cretu, Nu doresc sa va distrag atentia de la problemele cu care se confrunta bistritenii si fata de care manifestati atata preocupare, din pacate, doar aparent, insa trebuie clarificate lucrurile. Astfel, in cadrul sedintei extraordinare, in dezbaterea Consiliului Judetean s-a aflat proiectul de hotarare privind repartizarea unor sume de bani catre unitatile administrativ-teritoriale, proiect de hotarare prin care si municipiului Bistrita i-a fost repartizata o anumita suma.

Intrebarea adresata domnului presedinte Emil Radu Moldovan a fost urmatoarea: "Care sunt dificultatile financiare ale municipiului Bistrita care v-au determinat sa apreciati ca bugetul acestei unitati administrativ-teritoriale trebuie echilibrat?", iar amendamentele formulate de catre consilierii judeteni PDL nu au vizat diminuarea sumei propuse pentru municipiul Bistrita.

Ca intrebarea a fost una legitima, o demonstreaza doar doua aspecte: modalitatea in care ati facut deszapezirea, aruncand pietris pe carosabil, ceea ce a distrus masinile bistritenilor care platesc taxe si impozite foarte mari raportat la veniturile pe care le detin, si infrastructura jalnica a municipiului, in care investiti in fiecare an sume consistente, dar calitate deplorabila.

Prin urmare, atunci cand receptati vreun mesaj si il transmiteti mai departe, va rog sa o faceti cu mai multa atentie, astfel incat sa nu transferati esecul dumnevoastra pe linie administrativa in responsabilitatea altora.

Cu respect, consilier judetean Monica Sasarman.

 

Foto- arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2849 vizualizări13 martie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0