Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Alexandru Bria este noul lider al PSD Bistrita.

Peste 400 de membri ai Partidului Social Democrat din Bistrita si-au desemnat, vineri seara, noua formula de conducere, in prezenta presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Inainte de Conferinta de alegeri, "momentul de rascruce" a fost punctat in cadrul unei conferinte de presa.

         "Suntem in momentul unui schimb de generatii, m-am uitat pe candidaturile ramase definitive si sunt foarte multi tineri. E un moment de rascruce, e finalul unui ciclu electoral de foarte mare success, performanta care va fi foarte, foarte greu de atins in urmatoarea perioada. Mi-as dori sa mai putem reedita astfel de lucruri, dar sunt constient ca va fi foarte greu spre imposibil. (…) E si un moment de bilant, as vrea sa-i multumesc primarului Ovidiu Cretu care a condus Organizatia Municipala a PSD o buna bucata de timp", a precizat liderul PSD BN, Emil Radu Moldovan.

         Acesta a adaugat ca prezenta presedintelui Camerei Deputatilor da greutate Conferintei municipal de alegeri a PSD, dar reprezinta si o forma de respect fata de activitatea PSD Bistrita.  

 

***

         Consilierul local Alexandru Bria a anuntat ca responsabilitatea sa va fi cea de a continua o activitate "absolut valoroasa" si cu rezultate foarte buna.

         "Asta este responsabilitatea pe care o am, sa adun Organizatia Municipala, sa continue si sa imbunatateasca, daca este posibil, ceea ce mostenim de la vechea conducere", a mentionat Bria, noul lider PSD Bistrita.

 

.
Foto - Marius Chiuzan.

 

 

***

         La ora inchiderii editiei, social-democratii se aflau in plin process electoral. Pentru functia de presedinte, favorit este consilierul local Alexandru Bria, de altfel singurul candidat.

         In Biroul Executiv Municipal al PSD vor fi cooptati 25 de social-democrati, si anume un prim-vicepresedinte - viceprimarul George Avram, un secretar - Iosif Molnar, sapte vicepresedinti - dr. Mircea Todea, Kozuk Andrei, Adrian Veres, Ioan Avram, Adrian Muresan, Radu Dohotar si Crina Clapau, un trezorier si membri (de drept fiind si primarul Ovidiu Cretu).

         Nu au mai candidat prof. Constantin Rus, directorul CN "Liviu Rebreanu", si inspectorul scolar general Camelia Tabara, pentru ca Legea edducatiei nu permite acest lucru.

 

0 comentarii3696 vizualizări23 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0