Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Sute de mame cer sa fie reprezentate in instanta de avocatii PC, pentru pastrarea drepturilor legale.

Partidul Conservator a inregistrat, in ultimele 24 de ore, sute de solicitari ale mamelor din Romania, care vor sa actioneze in instanta Guvernul, pentru intentia de reducere a perioadei de crestere a copilului.

Cererile mamicilor vin ca urmare a deciziei Partidului Conservator de a le reprezenta pe acestea in instanta, fara pretentii financiare, prin intermediul avocatilor PC, pe acelea care vor fi obligate sa se desparta de copii mai devreme cu un an.

 

"Solicitarile numeroase care curg in continuu la sediul Partidului Conservator reprezinta un puternic semnal care arata ca, asa cum am anticipat, o astfel de lovitura s-ar dovedi fatala pentru familiile din Romania. Ne bucuram ca suntem asaltati de solicitarile mamelor, si le promitem ca vom face tot ce ne sta in putinta pentru a le apara drepturile", a declarat Daniel Constanitin, presedintele Partidului Conservator. 

 

In acest moment, aproape intreaga echipa a Partidului Conservator centralizeaza toate solicitarile mamicilor afectate de viitoarea decizie a Ministerului Muncii, pentru a initia o actiune comuna a acestora, in vederea pastrarii drepturilor castigate prin munca de mamele din Romania.

 

Persoanele care doresc sa ia legatura cu specialistii PC, in vederea unei eventuale reprezentari in instanta, sa aceia care doresc sa-si exprime sustinerea fata de demersul nostru, au la dispozitie diferite cai de comunicare: ne pot scrie pe adresa strada Muzeul Zambaccian, nr. 17, sector 1, Bucuresti, pe adresa de e-mail secretariat@partidulconservator.ro, sau ne pot contacta la telefon, pe numerele 031.425.11.00 / 031.425.11.01. De asemenea, pe reteaua de socializare Facebook, a fost lansata pagina "Conservatorii pentru mame", care va functiona ca un forum unde persoanele interesate isi pot spune parerea, se pot informa si ne pot contacta.

 

 

          Biroul de presa P.C.

1 comentariu2450 vizualizări30 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0