Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Protocol cu Asociatia M.A.M.E.

Partidul Conservator se impotriveste modificarii indemnizatiilor actuale, atat din punct de vedere al diminuarii perioadei de acordare a acestora cat si fata de diminuarea cuantumului indemnizatii. Conservatorii au decis sa apere in instanta drepturile acestor mame si sa le reprezinte. Pentru a putea sa puna in aplicare mai usor acest sprijin acordat mamelor PC a incheiat un protocol cu Asociatia M.A.M.E.

 "Am incercat inca din vara, prin diverse forme, sa se anuleze efectele acestei legi, sa fim alaturi de parinti, din pacate fara niciun rezultat. Speram acum, impreuna cu PC, sa putem face ceva in beneficiul mamelor care sunt afectate de aceasta hotarare a coalitiei de guvernare", a declarat presedintele Asociatiei M.A.M.E, Maria Culescu.

 "Vreau sa mentionez ca Asociatia M.A.M.E a solicitat conservatorilor sa revina asupra propunerii legislative, mai veche, a PC si anume aceea de a prelungi perioada de acordare a indemnizatiei pana la trei ani. Consideram ca Guvernul ar trebui sa se implice mai mult, de aceea vom propune colegilor nostri parlamentari sa redepuna propunerea legislativa care a fost in circuitul parlamentar si care a cazut la un numar mic de voturi", a precizat presedintele Organizatiei de Femei a Partidului Conservator, Lia Ardelean.  

 

In opinia conservatorilor dar si a Asociatiei M.A.M.E acest protocol nu se limiteaza doar la reprezentarea gratuita a mamelor in instanta. Partidul Conservator asigura reprezentarea in instanta a mamelor afectate de eventualele masuri abuzive ale autoritatilor statului si promovarea de proiecte legislative care sa reglementeze si sa imbunatateasca statutul mamei si protectia copilului in Romania.

 

 Protocolul este incheiat pentru o perioada de doi ani si poate fi prelungit printr-un act aditional.

 

Biroul de presa   P.C.  

0 comentarii2450 vizualizări02 decembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0