Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 16 Iulie 2024 - 14587
USL ne arde la buzunare!

Pretul gazelor naturale pentru populatie a crescut incepand de la 1 Iulie 2013 cu 8%. Pe langa cresterea pretului gazelor, vom plati mai mult si pentru amenzile de circulatie. Aceste masuri duc la stimularea economiei sau cresterea nivelului de trai, asa cum ne promiteau cei de la USL in urma cu mai bine de un an?        

          Este limpede ca USL nu are solutii pentru cetatenii acestei tari, traim mai prost ca ieri si ne asteapta vremuri mai grele decat azi. Un cetatean are nevoi,  consumul intretine cresterea economica si alunga saracia, iar guvernul condus de cei din USL nu-si cunoaste rostul si rolul. Producatorii au anuntat deja ca scumpirile vor veni, inevitabil, dupa scumpirea gazului, iar primele produse care se vor scumpi sunt carnea si laptele.                                                   Cresterea pretului la alimente si gaze naturale sunt doar cateva din "realizarile" guvernului USL, care fac ca nivelul de trai al romanilor sa scada de la o zi la alta. Renuntarea la proiectele de dezvoltare inseamna continuarea esecului national, desi in campania electorala, existau promisiuni ferme si sperante uriase ca USL va face politici economice de dezvoltare durabila.                                                                                

           De-a lungul ultimului an, tandemul Ponta-Antonescu si-a demonstrat incompetenta, cheltuirea banului public prin pomene de ajutoare sociale, lipsa de investitii, declinul din punct de vedere social si economic aducandu-i pe multi dintre romani  la limita supravietuirii.

 

Mihai SARMASAN - Consilier Municipal PDL si Presedinte TDL Bistrita 

0 comentarii2772 vizualizări03 iulie 2013
rss 2.0
rss 2.0