Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Cerem demisia actualului Guvern.

    Filiala judeteana a Partidului Romania Mare, Bistrita Nasaud isi exprima totala dezaprobare fata de masurile habotnice si de-a dreptul ucigase luate de actualul Guvern. Propaganda desantata si mincinoasa din toamna anului 2008, iata ca-si arata coltii. O larga categorie de intelectuali, care atunci s-au erijat in formatori de opinie si chiar propagandisti electorali de seama, acum asista neputinciosi la aberantele taieri salariale ce-i afecteaza direct. Nu sint insa scutiti nici pensionarii. Cei ce au dobindit prin munca, un venit de peste 740 Ron, adica pensia, iata vor contribui cu o cota de 5,5% la Casa de Sanatate. Luind in calcul inflatia din acest an, conform estimarilor membrilor AAFBR care au raspuns la un  sondaj si care plaseaza rata anuala a inflatiei la 7,8 la suta, previziunile variind intre 7,2% si 8,2%, vom spune ca bancherii spun adevarul doar pe jumatate,pentru ca in realitate rata inflatiei, este semnificativa (16,3% in anul 2010, nivel care plaseaza Romania pe locul al treilea in UE), dupa cum se arata in raportul "Provocarile pietei unice si concurenta in sectoarele sensibile", lansat  de Consiliul Concurentei.

In aceste conditii pensia se diminueaza cu peste 21,8%. Si ca bomboana de pe coliva sa nu lipsesca s-au atins si de viitorul pruncilor, diminuind concediul maternal la doar 12 luni. Irod a ucis in vremea aceea, 14.000 de prunci, acestia nenorocesc o natie intreaga. Intrebam  acum pe cei ce pe dumneavoastra v-au amagit:cind ati spus adevarul,mai acestia? mai aveti un dram de constiinta?

Cerem demisia actualului Guvern si tragerea la raspundere pentru inselaciune a parlamentarilor ce prin minciuna si promisiuni, v-au cersit voturile.

 

Bistrita 07.12.2010    Biroul de presa PRM, Bistrita Nasaud

 

1 comentariu2443 vizualizări07 decembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0