Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Farmecul judetului Bistrita-Nasaud.

Tineretul Democrat Liberal Bistrita-Nasaud si-a propus sa deruleze un proiect de promovare a frumoaselor zone din judetul nostru, zone cu un real potential turistic. Intr-o prima etapa a acestui proiect, echipa tineretului democrat liberal a dorit sa atraga atentia asupra frumusetii peisajului din Muntii Rodnei. In acest sens, TDL Bistrita-Nasaud a organizat duminica, 4 august 2013, o drumetie in jurul lacului glaciar Lala Mare, situat in Muntii Rodnei, la o altitudine de aproximativ 1800 de metri.

La initiativa senatorului Cristian Florian si a Organizatiei PDL Sant, peste 50 de tineri democrat liberali din intreg judetul si-au manifestat interesul pentru o astfel de experienta. Actiunea Tineretului Democrat Liberal a continuat cu participarea la Festivalul "Hora de la Rotunda", un eveniment folcloric care s-a dovedit a fi un prilej de a descoperi adevarata frumusete a locului, farmecul peisajului, al traditiilor si obiceiurilor specifice zonei.

"Alaturi de colegii mei am trait o experienta inedita - ocazia de a admira lacul Lala Mare, cel mai mare lac glaciar din Muntii Rodnei (peste 5.000 de metri patrati). Profund impresionati de frumusetea peisajului din jurul lacului Lala Mare si de farmecul acestui loc, tinerii si-au manifestat interesul de a se implica in continuare in actiuni de promovare a frumusetilor naturale din judetul nostru. Traim intr-un tinut spectaculos iar acest lucru ne motiveaza sa  continuam proiectul, prin organizarea de actiuni pentru a atrage atentia asupra frumusetilor ascunse ale zonei, in speranta ca vom determina cat mai multi turisti sa se indrepte spre astfel de locuri mirifice ale judetului Bistrita-Nasaud", Alexandra Mikle, presedinte Tineretul Democrat Liberal Bistrita-Nasaud.     

Pe profilul de facebook TDL Bistrita-Nasaud https://www.facebook.com/otpdl.bistritanasaud,  puteti gasi poze care reflecta farmecul zonei - Lacul Lala Mare din Muntii Rodnei.

 

Alexandra Mikle,

Presedinte TDL Bistrita-Nasaud

 

0 comentarii2744 vizualizări06 august 2013
rss 2.0
rss 2.0