Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 15 Mai 2021 - 14587
PERFORMANTA SCOLARA LA ORICE NIVEL SOCIAL - EDITIA A II A.

In anul Scolar 2012-2013 Fundatia Progress din Bistrita a implementat proiectul "Performanta scolara la orice nivel social" cu sprijin financiar din partea RAIFFEISEN COMUNITATI. Prin activitatile proiectului au fost vizate achizitia de materiale consumabile necesare activitatii propriu-zise, formare oferita cadrelor didactice, consiliere psihopedagogica tuturor celor implicati in proiect, meditatii propriu-zise la disciplinele Limba Romana si Matematica. Proiectul s-a derulat in Scoala Gimnaziala "Stefan cel Mare" si Scoala Gimnaziala "Avram Iancu", iar din grupul tinta au facut parte elevii din clasele a-VII-a si a-VIII-a, parintii acestora si profesorii. Astfel ca pe parcursul anului scolar 60 de elevi si-au imbunatatit cu cel putin 2 puncte mediile la disciplinele vizate.

Avand in vedere succesul inregistrat, consideram necesara continuarea proiectului in anul scolar 2013-2014. In acest an scolar dorim sa oferim sansa elevilor din alte doua scoli, mai precis Scoala Gimnaziala "Lucian Blaga" Bistrita si Scoala Gimnaziala Nr.7 Viisoara. Vom desfasura aceleasi activitati precum in anul precedent si ne propunem sa crestem notele de promovare a Examenului National, cu cel putin 2 puncte. Si in acest an proiectul se va derula cu sprijinul financiar al programului RAIFFEISEN COMUNITATI, insa in acest scop avem nevoie de voturi. Voturile se pot acorda pana la data de 30.09.2013, pe site-ul https://raiffeisencomunitati.ro/program - de granturi/, urmand toti pasii indicati si selectand proiectul PERFORMANTA SCOLARA LA ORICE NIVEL SOCIAL.

Va multumim!


Presedintele fundatiei,

Gh. Crisan

1 comentariu2646 vizualizări12 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0