Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Impadurire de toamna cu Tasuleasa Social!

Pe 26 octombrie, de ziua Sfantului Dumitru, peste 300 de voluntari au venit "sa faca o padure" in Comuna Budesti, localitatea Budesti Fanate. Au participat localnici (mici si mari) si voluntari din Bistrita, Cluj, Vatra Dornei, Piatra Neamt, Oradea, Bucuresti si Petrosani. S-au plantat 10.000 de salcami pe 2 hectare de teren degradat, iar aceasta a fost a doua actiune de plantare a asociatiei in Budesti Fanate.

 In comuna Budesti, dintr-un total de 5.000 de hectare, doar 200 sunt impadurite, ceea ce inseamna o mare necesitate de arbori in zona.Zona plantata a fost ingradita de catre localnici si voluntari chiar in timpul actiunii.  Plantarea de sambata a avut loc prin fonduri obtinute in urma ultimei editii de Swimathon si prin bunavointa prietenilor de la Camino din Cluj si Tetra Pak. Transportul a fost asigurat, la fel ca in fiecare an, de firma Transmixt din Bistrita.

 Astfel, cu ajutorul mai multor oameni buni si mai ales al voluntarilor care au aparut sambata dimineata la ora 8:00 la locul de intalnire, s-a nascut la Budesti Fanate o mica padure de salcami, care speram ca isi va creste suprafata de la an la an.

 

Va multumim!

 

0 comentarii2772 vizualizări27 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0