Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
50 de carucioare si dispozitive donate pentru persoanele cu dizabilitati.

Asociatia de prietenie romano-germana Bistrita-Neubrandenburg a donat Spitalului Judetean si unui azil de batrani din judetul Bistrita-Nasaud 50 de carucioare si dispozitive pentru persoane cu dizabilitati. In perioada 18-20 martie a.c., o delegatie a asociatiei efectueaza o vizita in judetul nostru.

Cu ocazia vizitei in comunitatea bistriteana, membrii delegatiei germane, Stefan Guzu, vicepresedintele asociatiei pe probleme sociale, Steffen Buhring, vicepresedinte in domeniul cultural-sportiv, insotiti de sponsorul Wendt Werner, impreuna cu presedintele de onoare al asociatiei, comisar sef Liviu Olariu, au avut mai multe intalniri cu conducerea International Police Association, cea a Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud, a Forumului German, precum si cu alte oficialitati.

In acest context, s-au purtat discutii si au fost stabilite contacte in vederea identificarii de noi oportunitati care sa sprijine viitoarele activitati parteneriale.

0 comentarii2632 vizualizări18 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0