Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
"Nu mai vrem 10 Mai - fara Regele Mihai".(15 poze)

La Cluj Napoca a avut loc duminica, intre 16.30 -18.30 un miting important pro-monarhic al Alintei Nationale pentru Reinstaurarea Monarhiei in parteneriat cu cluburile monarhiste din Ardeal si "Amicii Regelui Mihai" in care si-au exprimat cu mult entuziasm opinia, impartasita alaturi de participanti pentru reconsiderarea problemei regalitaii in tara noastra.

S-a intonat Imnul de Stat al Romaniei si imnul Traiasca Regele, de catre participanti si corul de camera al Conservatorul "Gheorghe Dima" din Cluj.

Cei aproape 150 de particpanti au scandat "Monarhia salveaza Romania" si "Nu mai vrem 10 Mai - fara Regele Mihai" in timp ce afara ploua "cu galeata".

 Pe urma s-a plecat in mars pe traseul - Teatrul National, Opera, Catedrala Ortodoxa, Catedrala Catolica iar in fata statuii lui Matei Corvin, coloana s-a oprit si a dat drumul la baloane tricolore. Pe urma s-a dat citire unei petitii-rezolutie catre Parlamentul Romaniei prin care se solicita la modul foarte serios inceperea unei dezbateri absolute necesare despre monarhia constitutionala si eventuala oportunitate a revenii acestei forme de guvernamat in tara noastra .

 

Clubul monarhistilor bistriteni.  

0 comentarii3101 vizualizări08 aprilie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0