Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 15 Mai 2021 - 14587
FLAVIUS BUZILA la ZILELE BISTRITEI in 24 AUGUST 2014.

Dragi prieteni,Va multumim pentru interesul acordat si editiei de anul acesta a ZILELOR BISTRITEI. Ne bucuram sa fim din nou impreuna la acest eveniment, continuand astfel linia proiectelor si activitatilor pe care le-am initiat pentru promovarea si dezvoltarea acestei comunitati la care tinem si in care credem foarte mult!

Chiar daca nu a fost deloc usor sa punem la punct un program atractiv intr-un timp atat de scurt(dupa cum bine stiti,am fost declarati castigatori abia dupa ce castigatorul initial si-a declarat incapacitatea de organizare) ne-am mobilizat foarte bine si suntem incantati sa va anuntam ca toate pregatirile decurg conform planului iar artistii conveniti cu Primaria si reprezentantii Consiliului Elevilor sunt nerabdatori sa urce pe scena de la Bistrita!

Deasemenea, suntem bucurosi sa dezmintim zvonurile conform carora trupa VAMA nu va fi prezenta in spectacol datorita problemelor de voce ale solistului Tudor Chirila! Intr-adevar, aceste probleme au existat in trecut si au revenit in luna iulie cauzand anularea unor evenimente dar Tudor a decis, la sfatul medicilor, sa intre in pauza vocala prelungita tocmai pentru a-si putea relua activitatea la sfarsitul lui august. Echipa noastra a tinut strans legatura cu managementul trupei care a confirmat in repetate randuri ca Tudor este pregatit sa urce pe scena si ca vom avea parte de un show VAMA asa cum ne dorim!

Asadar, va asteptam cu drag la scena mare de pe pietonal duminica,24 august,unde,incepand cu ora 19,30(dupa concursul Miss Bistrita) vor evolua LORA,MAXIM si VAMA ,spectacolul incheindu-se cu un foc de artificii.

Atmosfera va fi intetinuta de bistriteanul FLAVIUS BUZILA , aflat la aceasta editie in inedita postura de organizator-prezentator, creativitatea, originalitatea si legatura sa speciala cu bistritenii fiind cu siguranta puncte in plus pentru reusita evenimentului.

Va multumim inca o data pentru implicare si mai jos aveti link-urile paginilor oficiale ale artistilor prezenti duminica la Bistrita.

LORA: https://www.facebook.com/LoraOfficial?fref=ts

MAXIM: https://www.facebook.com/MaximMusicBand?fref=ts

VAMA: https://www.facebook.com/VamaMusicASOCIATIA CULTURAL ARTISTICA HARA

0 comentarii2744 vizualizări21 august 2014
rss 2.0
rss 2.0