Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Proiect dedicat copiilor supradotati.

Inteligenta emotionala, mai importanta decat abilitatile intelectuale sau tehnice. In contextul in care sistemele de educatie pun accent exclusiv pe dezvoltarea inteligentei intelectuale, Centrul Gifted Education - prima scoala din Romania pentru copiii si adolescentii supradotati - considera ca, pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor, inteligentei emotionale (EQ) reprezinta un indicator cheie, chiar mai important decat abilitatile intelectuale sau cele tehnice.

            In acest sens, Centrul Gifted Education organizeaza, intre 1 si 2 noiembrie 2014, Programul Portilor Deschise, prin care invita copii supradotati sa-si inteleaga, sa-si descopere si sa-si gestioneze mai bine propriile emotii prin jocuri si relationare. Programul vine in intampinarea lor, in contextul in care cercetari recente  evidentiaza faptul ca inteligenta emotionala este mai importanta decat abilitatile intelectuale sau tehnice pe care copiii le dobandesc in decursul anilor.

            Programul se adreseaza copiilor supradotati din Romania intre 7 si 14 ani. Pentru a se califica la Programul Portilor Deschise, copiii sunt invitati sa participe la Selectia Finala (http://giftededu.ro/scoala-de-excelenta/selectie) sau la testarea internationala a inteligentei cu WISC IV, pana la data de 25.09.2014.

 

            "Anual, Centrul Gifted Education doreste sa ofere copiilor supradotati sansa de a intra in contact cu un mediu de hranire specializat care le va (re)suscita interesul, curiozitatea, le va oferi contactul cu o lume care ii sustine, si ii face constienti ca pot mai mult referitor la potentialul propriu. Vor face aceasta prin jocuri si relationare dedicate dezvoltarii inteligentei emotionale  - o inteligenta care poate influenta decisiv succesul lor in viata", declara Monica Gheorghiu, presedintele Centrului Gifted Education.          

 

Persoana de contact

Monica Gheorghiu

Presedinte

Asociatia Centrul Gifted Education

0735.759.539

pr@giftededu.ro

 

Transmite,

Drd. Tanase Tasente

Director General

Plus Communication

0725.465.508

 

 

0 comentarii3045 vizualizări10 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0