Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Ziua fara Autoturism - The Warm Up.

"Ziua fara autoturism: The Warm-up" este un indemn spre sanatate directionat tuturor bistritenilor doritori de miscare. Lupta impotriva gazelor nocive continua, iar persoanele care folosesc mijloace alternative de transport sunt principalii protectori ai stratului de ozon—asa ca, pentru cei care vor sa ni se alature in lupta impotriva poluarii, Interact Bistrita-Nosa organizeaza un exercitiu simbolic.

Sambata, de la ora 11:00, startul se va da in parcarea magazinului Kaufland de pe Bulevardul Independentei. Participantilor li se vor imparti stegulete dedicate evenimentului, dupa care vor porni la drum pe pista special amenajata pentru biciclete de pe bulevard, ajungand la Parcul Mare si oprindu-se in parcarea supermarketului Lidl in jurul orei 12:00. Rasplata va fi maxima: pe langa sentimentul de satisfactie, biciclistilor (si nu numai) li se vor oferi sticle de apa si mancare si un mare, mare, mare suvoi de aplauze si de incurajari. "Ziua fara autoturism: The Warm-up" face parte din mai-marele proiect "Nu te pune cu bistritenii", dedicat ecologiei si ecologizarii Bistritei. Vanzari de limonada la pret de o sticla de plastic ("Da un PET, ia o limonada!") au fost deja organizate, precum si patrule ecologice care au identificat cele mai poluate zone ale Bistritei, dar asta nu e tot; pana la finalul proiectului, si alte idei vor mai fi puse in practica, iar noi vom astepta eventuali participanti cu bratele deschise... precum facem acum. Fie ca ai bicicleta, placa sau role, te asteptam sa schimbi lumea—putin cate putin—impreuna cu noi.

 

 

Multumesc,

Vlad Socaciu.

 

0 comentarii2996 vizualizări18 septembrie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0