Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Dezvoltarea carierei prin consilierea si formarea profesionala a fortei de munca cu studii superioare"

In perioada 31.03.2014-30.09.2015 in cadrul Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babes-Bolyai, se deruleaza proiectul "Dezvoltarea carierei prin consilierea si formarea profesionala a fortei de munca cu studii superioare", contract POSDRU/132/5.1/G/135285 cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

 Obiectivul proiectului vizeaza facilitarea integrarii pe piata muncii a absolventilor de studii superioare, care se afla in cautarea unui loc de munca adecvat pregatirii lor. Beneficiarii directi ai acestui proiect vor fi 300 de persoane somere si persoane aflate in cautarea unui loc de munca, din regiunea Nord-Vest, care vor putea participa la programe gratuite de formare profesionala si de consiliere in cariera. Dintre acestea, in perioada 01.10.2014-30.09.2015, in orasul Bistrita, 30 de persoane somere vor putea beneficia de aceste cursuri de formare, sedinte de consiliere in cariera si premii. Participarea la activitatile oferite prin proiect va sprijini dezvoltarea profesionala, identificarea intereselor ocupationale, insusirea de metode active de cautare a unui loc de munca, dezvoltarea abilitatilor necesare participarii cu succes la interviul de angajare, in vederea adaptarii la dinamica tot mai accentuata a cerintelor companiilor angajatoare. Pornind de la nevoile specifice ale grupului tinta, se vor organiza programe de formare profesionala printre care (Formare de formatori, Dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale, Dezvoltarea competentelor informatice, Inspector Resurse Umane etc). Membrii grupului tinta vor beneficia de grupuri suport, workshop-uri si asistenta la angajare, iar la finalul activitatilor, implicarea si participarea activa a cursantilor va fi recompensata prin acordarea de premii.

 Mentionam ca persoana responsabila cu promovarea si recrutarea grupului tinta pentru judetul Bistrita-Nasaud este doamna Ramona Pasca, angajata in cadrul proiectului ca Expert recrutare si consiliere grup tinta.

Activitatile vor avea loc la Cabinetul Individual de Psihologie Pasca Ramona Claudia, situat in Bistrita, strada Piata Centrala, nr. 1.

Pentru mai multe informatii puteti suna la numarul de telefon 0740 248378.

Email: resurseumane@psiholog-bistrita.ro0 comentarii2912 vizualizări27 septembrie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0