Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Comunistii au revenit la putere? George Simion are interzis in Republica Moldova.

Mai rau decat pe vremea lui Voronin! Presedintele Platformei Unioniste Actiunea 2012, George Simion, a primit interdictie de intrare in Republica Moldova pana pe 20 decembrie. In aceasta dimineata, cetateanul roman George Simion a fost intors din vama Albita de catre politistii de frontiera, fara a primi alta explicatie in afara celei ca in statul de peste Prut lucrurile functioneaza altfel. In contextul alegerilor parlamentare care au avut loc in Republica Moldova pe 30 noiembrie, George Simion a avut pozitii publice in care a criticat practicile anti-romanesti ale unor guvernanti de la Chisinau.

"Este de-a dreptul elucubrant ceea ce mi s-a intamplat! Mergeam la Chisinau pentru a pune la punct detaliile unei reuniuni a jurnalistilor din Romania si Republica Moldova. Cer sprijinul autoritatilor Romaniei pentru a pedepsi acest abuz, care este unul la ordinea zilei pentru cei peste 3 milioane de romani de peste Prut", a declarat George Simion.

Platforma Unionista Actiunea 2012 condamna actiunile autoritatilor asa-zis "europene" de la Chisinau, care contrar declaratiilor si orientarii asumate spre democratizare si dezvoltarea unui parteneriat consolidat cu Romania, urmaresc o strategie asemanatoare celei promovate de guvernarea comunista.

In acelasi timp, Actiunea 2012 solicita autoritatilor statului roman sa ia masuri de sanctionare a comportamentului duplicitar demonstrat de "europenii" de la Chisinau, pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete.

 

 Platforma Unionista Actiunea 2012       

     16 decembrie 2014.

0 comentarii2723 vizualizări16 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0